torsdag 30 januari 2014

LUGNET FÖRE STORMEN :-)

Ja, det har varit väldigt lugnt denna vecka på bloggen men inte riktigt lika lugnt i verkliga livet. Jag ska dock erkänna att jag detta år saknar inbjudningar till modeveckan, vilket känns trist. Finns många visningar jag hade älskat att få se. Finns väldigt många duktiga svenska designers just nu på modescenen som: Carin Wester, Menckel, Ida Sjöstedt, House of Dagmar, Greta, Valerie, Caroline Kummelstedt, Hunkydory, mm. Odd Molly känns inte lika mycket som ett het modemärke längre, inte för mig personligen i varje fall. Visst är vi många som fortfarande gillar plaggen men designen har inte förnyats till det bättre genom åren, snarare har det blivit mer repris av gamla succéer och det riktiga WOW-plaggen har försvunnit. Dyra prislappar och massproduktion går inte ihop i mina ögon samtidigt som man REAR ut äldre kollektioner till vrakpriser i Odd Mollys egna outlet butiker. Jag har köpt tre-fyra plagg från vårens kollektione än så länge (inkl ett plagg som ska landa från Deepfling inom kort). Inga stora förälskelser utan mer praktiska plagg och två sommarklänningar.


 En av mina senaste dagens, en vacker kofta från Dagmar och Please jeans.


Denna klänning är beställd från DeepFLING och jag hoppas den ska vara snygg på. Känns lite lagom bohemisk. Hoppas den är snygg över bysten och midjan….alltid nervöst att beställa något man inte sett och provat LIVE.Vad tror ni om denna? Vad har ni fallit för från OM:s vårkollektion?
Ha en fortsatt fin vecka….imorgon är det fredag :-)
KRAM!!7 kommentarer:

 1. Har inte köpt något från Odd Mollys vårkollektion.....inget jag riktigt velat ha.....I Thailand användes flera sommarklänningar från äldre kollektioner som jag gillar.
  Hoppas på en klänning till sommaren!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Den svartnades svarta långa var ju väldigt fin.
  Gillar.

  SvaraRadera
 3. Nä, jag är dödstrött på Odd Molly, ids inte ens titta på nya kollektionen. Konstigt det där, för bara 1,5 år sedan kände jag mig som ett med Om och hade inget annat i garderoben. Känns som det bara ligger komersiella tankar bakom och inget nytänk. Dessutom har jag själv ändrat stil och uppskattar numera det rena, enkla och sobra, som typ Melene Birger.

  /Anne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anne, Håller med dig fullständigt och jag har också gått tillbaka till en mer klassisk och stilren stil med mindre volanger och spets. By Malene Birger är en stor favorit även hos mig :-) COS har också fått in en hel del fina klassiska, stilrena plagg som jag shoppat. Dessutom har det fyndats mer hudvård än plagg den sista tiden. Älskar hudvård och kosmetik. KRAM!!

   Radera
 4. Exakt! Kunde inte ha sagt det bättre själv, Anne och Shopaholic!! Precis som jag känner! Var duktig o rensade ut ett tjugotal plagg före jul på Tradera, bla OM men överlag volangkläder o dyl. Gick mer trögt än vanligt. Fick dock en slant som jag lagt på ngt enstaka plagg fr M Birger o Hunkydory. Sen har Skincity gått desto varmare i min brevlåda! Och lookfantastic. Satsar på bra hudvård o fint o roligt smink! Kul att höra att fler känner så. Men visst har jag kvar många lite mindre romantiska plagg fr OM. Och det kanske bli ngn topp el så. Annars stilrent o klass! Kramar fr Lotta

  SvaraRadera
 5. Jo! Jag skulle ju ge dig en komplimang för den snygga Dagmarkoftan! Innan jag scrollade ner gissade jag på Dagmar innan jag läste det. De e ju grymma tjejerna! Gör så snygga stickade plagg o även annat. Kul m våra svenska designers som är duktiga! Var inhandlades denna fining? Trevlig fredagskväll! Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Den svarta kommer garanterat sitta bra på din SNYGGA kropp!
  Själv älskar jag Odd Molly, dock ej allt!

  Sara

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER