söndag 12 januari 2014

EN VÄLDIGT VACKER KLÄNNING - SHIBORI DRESS

På Odd Mollys REA i deras fysiska butik inhandlades en eftertraktad klänning, Shibori dress i svart, storlek 3. Den sitter perfekt på och jag är så glad att jag lyckades hitta den på REA. Vackert arbetad med massor av fina detaljer och dessutom är den skön på.


Under denna har jag en ljus underklänning så ni ser detaljerna bättre.
Ett konstverk med perfekt längd och passform.
Här som sista bild ser ni den på mig som jag tänkt mig den, dvs under har jag en svart underklänning och så med ett fint skärp från Valerie i midjan. En svart kavaj över är också snyggt till.
Jag är väldigt nöjd över detta fina REA-köp, förutom dessa tre plagg som jag visat upp har det inte blivit så mycket mer till REA-köp. Det blev ingen Philander dress, då jag tycker 1.750 kronor på REA är väl saftigt trots halva priset. Kanske dyker den upp här senare, vem vet :-) Överlag har jag blivit mer restriktiv med mina REA-köp, särskilt nu när Odd Mollys andrahandsvärde sjunkit så pass radikalt som det gjort. Är det samma för er? Att ni tänker till både en och två gånger inför REA-köp trots att det är fina Odd Molly plagg?
Hoppas ni haft en fin helg! Här har det blivit en hel del mat och pulkaåkning :-)
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Underbara Shibori har flyttat hit med, och några till väl valda reaplagg. Tyvärr kan man inte längre räkna med att få pengarna åter vid överilade reaköp på tradera eller liknande så det får vara lite extra tanke bakom valet. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Tänker precis som du nuförtiden. Inga spontanköp här inte.
   Kul att även du fick tag i den, den är ljuvlig.
   KRAM!!

   Radera
 2. Åhhhh - så SMUKT! :) Den kjole er jo helt perfekt til dig. Jeg elsker også min ;)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annette,
   Tack!!
   Jo, jag vet, det var du som drog ner mig i fördärvet. Efter att ha sett den på dig var jag bara tvungen att börja jaga den :-)
   KRAM!!

   Radera
 3. Den finns på min önskelista också, men jag vet inte riktigt när jag ska använda den så det får vänta.
  För jo visst är mina inköp numera klokare/vuxnare och är mest saker jag kan använda dagligdags.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här, fast inte så mycket vardagsplagg men däremot plagg jag suktat efter men tyckt var för dyra till ordinarie pris, där slår jag till på REAN :-)
   KRAM!!

   Radera
 4. Sara

  Jag köper ALDRIG plagg för att tjäna pengar, köper Odd Molly för att jag vill ha dom!

  Jättesnygg klänning på en snygg kvinna med en rätt kropp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sara,
   Jag köper inte heller Odd Molly för att tjäna pengar men förr i tiden (för ca 2 år sedan och innan dess) kunde man mer spontanshoppa, testa och trivdes man trots allt inte med plagget visste man att man kunde sälja den vidare och få tillbaka minst hälften av vad man gett ibland nästan samma som man gett. Det i min värld är inte att tjäna pengar, man förlorade mer eller mindre pengar men fick åtminstone en del tillbaka. Detta gjorde att man i REA-tider vågade chansa och köpa plagg som man var sugen på även om man inte var säker på användningsområdet. Idag chansar jag inte. Jag köper numera bara OM plagg som jag VET att jag kommer att ha användning för eller som jag jagat länge. Tack för komplimangen :-)
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER