söndag 19 januari 2014

GÅRDAGENS STASS OCH DAGENS KALASKLÄDSEL

Det har varit en mysig helg med mycket kvalitetstid tillsammans med familjen, så mysigt. Vi har skrattat och umgåtts en hel del, spelat spel, ätit gott och helt enkelt varit rädda om varandra. Jag vet att jag har mina döttrar till låns, jag är så glad så länge de vill vara tillsammans med mig och umgås. Tids nog kommer kompisarna och vännerna att ta över deras fokus. Än så länge är jag den de helst vill vara med på helgerna och det är jag så otroligt glad för….mina fina, fina tjejer. Vi hade bowlingkalas för vår nyblivna 10-åring och hennes kompis. De hade så roligt alla barnen i klassen inkl våra tjejer och det var så roligt att se hur de interagerar med varandra.


Gårdagens val blev den vackra Shibori dress med en vacker OM sammetskavaj över.
Tack för era råd och kommentarer. 


Dagens fick bli min underbara blus från ChillNorway som jag jagade och till slut fick jag köpa blusen från provkollektionen. Den kommer aldrig att lämna min garderob.
Nu ska vi fixa söndagsmiddag, blir nog en thailändsk gryta ikväll.
Hoppas även ni haft en fin helg!
KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Den klänningen är precis som gjord för dig! Kram

    SvaraRadera
  2. Instämmer med föregående talare.. Mycket mycket snygg på dig!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER