fredag 3 oktober 2014

UPPDATERAD!! REVIEW/RECENSION AV LUCY MINERALS MINERALSMINK

Nu har jag hunnit beställa några fler saker från Lucy Minerals och testa dessa i några veckor. Jag måste erkänna att detta är det bästa mineralpuder jag använt (vid sidan om Jane Iredale som ligger i en helt annan prisklass). Jag har en mogen hy med pigmentfläckar och linjer. Jag behöver ett mineralpuder som inte lägger sig i porerna eller i rynkorna och som framförallt täcker bra. Jag har testat många olika märken och prisklasser som: Tikei, Yougblood, I.d. Bareminerals, Priori, Jane Iredale, Macs Mineralpuder, Cliniques, Glo Minerals, etc. Lucy Minerals är verkligen OUTSTANDING vad gäller relationen mellan kvalité och pris. Här ska ni få se några olika bilder på hur jag ser ut osminkad och sedan med puder på och sista med deras finishing puder och mineral rouge. Deras borstar som jag även slagit till på är även dessa prisvärda och väldigt mjuka, täta och sköna att lägga pudret med.
OBS!! UPPDATERING SÅG ATT DE JUST NU HAR 20% RABATT PÅ LUCY MINERALS OM MAN ANVÄNDER KODEN "FALL20".


Här nedan kommer nu bildbeviset :-)Bild 1: Lucy Minerals med enbart fuktkräm under och sedan har jag buffat in mineralpudret med den inköpta borsten från Lucy Minerals som heter Long Flat Top brush. Ni ser hur fint den täcker, att den inte lägger sig i porerna eller i de fina linjerna. Den ser inte alls pudrig ut utan den smälter på huden med värmen och blir snarare som ett flytande foundation. Den ger lyster och täckning utan att se skimrig ut, jag skulle beskriva den som matt till halvmatt.

Bild 2: Här ser ni mineralfoundation på samt finishing powder och rouge (Precious) från Lucy Minerals som jag bara tycker ser otroligt naturlig ut på och som ger mig en otroligt fin hy. Finishing powder ger ett jämnt och airbrushed intryck och håller make-up på plats i hela 8-9 timmar. Inget skräp i denna och den vårdar huden samtidigt som jag använder den. Kostaden på 15 USD för foundation och finishing pudret är otroligt lågt med tanke på kvalitén samt 12 USD för rouge. Rouget är otroligt pigmentrikt och sitter i nästan hela 6-7 timmar (sedan börjar den förvinna något), den är definitivt ett av de bästa rouge jag testat rent hållbarhetsmässigt och det finns många fina naturliga färger att välja bland.
Det finns många nyanser och de flesta jag testat smälter fint in med huden.
Frakten på 7USD är även den överkomlig även om det kan ta tid med själva leveransen.


Hoppas ni gillade inlägget, älskar ju själv hudvård och sminktips blandat med mode. Blir lite mer outfits lite senare idag. Måste erkänna att hösten är en av mina favoritsäsonger. Jag älskar att svepa in mig i koftor och snygga kappor, härliga halsdukar/sjalar och så alla dessa vackra färger utomhus.
Måste visa er en bild på en av våra många hackspettar som bor på tomten :-)


Visst är den fin!! Ha nu en fin fredag, snart är det helg!!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Helt otroligt fint resultat! En wow-produkt verkligen! Jag som hängt med dig ett tag vet ju att du provat makeup i alla möjliga former och prisklasser, och detta verkar vara ett av de allra bästa! Tycker du att det är bättre än en flytande foundation, även om vi går mot vinter? Själv går jag ifrån lättare mineralpuder till mer täckning runt denna tid på året. Men nu när jag ser din vackra hy blir jag sugen att beställa direkt! Köper du fr deras egen hemsida?
  Tack för fina bilder på både före och efter makeup, uppskattar när kvinnor visar hur vi faktiskt ser ut och hur en produkt kan framhäva det vackra. Och så fin bild på fågeln i höstig trädgård! :)
  Stor kram till dig! <3

  SvaraRadera
 2. Ursäkta jag provade just länkarna och ja du beställer fr deras hemsida! ;) Perfekt att kunna köpa småprover som de har, men hur valde du formula (finns 4?) och framför allt färg på foundation?
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta! Detta är verkligen en fin och prisvärd product, dessutom såg jag att de just nu har 20% på hela beställningen fram till den 10 oktober!! Koden FALL20 använde jag precis själv :-) Jag använder denna nu men senare när det blir kallare och torrare kan jag tänka mig att använda en fuktgivande och ganske mer lystergivande foundation som jag sedan lägger detta puder på för att få bra täckning. Man får testa och variera lite. Jag tog ca 4 olika små provburkar första gången med nyanser som såg ut att passa min hudfärg och sedan valde jag som du kan se på mina burkar den blandningen som heter OCC som är något mattare än den ursprungliga foundation. Ta några testburkar och testa dig fram, deras rouge och finishing puder kan jag även rekommendera, ska även testa deras serum olja :-) När det gäller foundation kan jag även tipsa om att man kan maila dem och beskriva vilken färg man vill ha, de kan skräddasy en specifik färg till dig eller som jag gjorde man kan beställa deras helvita nyans (SNOW) som man sedan kan blanda ut i övriga foundations om man vill ljusa upp dessa ;-) CREAM, BISQUE, LIGHT och SNOW hade jag beställt om jag var du i små provburkar (du verkar vara ljusare än mig) så hittar du säkert rätt nyans. Lycka till!!

   Radera
 3. Tack snälla du för tips på färgerna! <3 Ja jag har oftast den ljusaste el den näst ljusaste nyansen på foundations. Ska titta på de du nämner, tack snälla! :)
  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Jag beställde deras provkit som nu är på extrapris. Däremot gäller inte kupongen FALL20 längre, det stod att den hade gått ut när jag försökte skriva in den i kassan. Spännande att se hur detta smink är. .

  SvaraRadera
 5. Det finns inget bättre smink än Lucys minerals, kan verkligen rek. deras produkter som är täckande, naturligt och billigt samt ett stort plus för mycket trevliga säljare som förstår vad en problem/naturlig hud behöver av egna erfarenheter.

  http://www.lucyminerals.com/story-lucy-minerals/

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER