tisdag 29 augusti 2017

EN NY FAVORITMASCARA - LANCÔME MONSIEUR BIG

Monsieur Big Mascara är en ny mascara från Lancôme som ska ge massor av volym vid första appliceringen och hålla hela dagen. Den stora borsten omfamnar fransarna och den glider enkelt på ögonfransarna. Inga touch-ups, inget flagnande och inget kladd.


Jag vet att många älskar Lancômes mascaror men för egen del har jag aldrig riktigt fallit för någon av dem helt, inte som jag älskar lika mycket som Diors eller YSL mascaror.Denna mascara är den första Lancôme mascara som jag verkligen älskat, den är perfekt till det jag vill ha, dvs massor av volym och längd. Den separerar dessutom fint fransarna och det blir aldrig klumpigt. Jag har aldrig haft så fina fransar som nu och jag har använt denna varje dag sen jag köptes den. Priset på ca 275 kronor är dessutom väldigt bra. 
Denna får betyget 5/5


Här ser ni hur den ser ut på mina fransar med tre drag av mascaran. Har ni hunnit testat denna?

Hoppas ni har en bra vecka.

KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Tack för tipsen. Den ska jag testa. Mina favoritmascaror är annars från YSL.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Liselott! Tack för din kommentar. Samma här, har alltid föredragit YSL och Diors mascaror.
   Hoppas du ska gilla den.
   Kram

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER