söndag 20 augusti 2017

JO MALONE LONDON - MINA FAVORITER

Jo Malone London har numera kommit till Sverige och till Kicks (e-handle) och till Åhlens city (Stockholm). Jag köpte min första Jo Malone i London för ett år sedan och har älskat doften sen dess. Parfymerna är enkla och samtidigt ovanliga i sina kompositioner. Min första doft var den vita flaskan som heter Star Magnolia (en limited edition utgåva), jag föll direkt för denna och har älskar den sen dess och därefter utökat min samling med tre andra dofter: French Lime Blossom, Wild Bluebell och English Pear & Fresia.

Jo Malone London hyllar brittisk stil och oväntade dofter. Varje doftkreation har en elegant enkelhet och kan mixas och användas tillsammans för att skapa ett individuellt uttryck. Dofterna innehåller bara fina kvalitetsingredienser med en oväntad aromtwist. 

Dofterna från Jo Malone London kan bäras ensamma eller kombineras med andra dofter för att uttrycka ens individualitet. 

Samtliga dessa dofter är blomiga men har en twist som jag gillar, dessutom är de ljuvliga ihop.
Jag brukar mixa dessa beroende på humör och tillfälle för att få fram min alldeles egna doftkombination.
Jag brukar köpa 30 ml då jag har många parfymer i min doftgarderob, 30 ml kostar ca 580 kr och 100 ml kostar 1.160 kronor. 


Min allra första Jo Malone London doft: Star Magnolia.

Har ni testat Jo Malone? Vilken är eran favorit?
Jo, inom kort hamnar ännu en av dessa här, kan ni gissa vilken? :-)
Hoppas ni har en fortsatt fin helg!

KRAM!!

1 kommentar:

  1. Har gilat dessa dofter i många år! Min favorit just nu är Wood sage & sea salt. mvh B-M

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER