tisdag 15 augusti 2017

ÄNTLIGEN EN DAGENS OUTFIT - BLACK & WHITE

Ni är en hel del som efterfrågat fler dagens outfit på bloggen. Tidigare igår kväll så försvann min blogg.....PANIK. Ni kan tro att jag blev livrädd att alla dessa år av inlägg försvunnit, min automatiska förnyelse hade gått ut då det kortet det var knytet till mitt domän blivit annullerat då jag bytte bank.  Till slut efter många timmar av kontakt med google och domänägarna fick jag rätt på det och bloggen dök upp igen. Som jag våndades, det var verkligen inte roligt. Nu till dagens outfit, en vacker spetsklänning (H&M conscious collection), mockakavaj (Frontrow Living), ett band om midjan samt klackar från YSL. Allt är inköpt för flera år sen så de flesta kan inte längre inhandlas men inspirationen till att kombinera ihop saker man har hemma kanske kan inspirera er.
Dessa skor är verkligen pricken över i:et och de köptes in på REA hos Natalie Schuterman på 50% rea för flera år sedan. Detta är klassiska skor som jag alltid kommer att kunna använda och älska.


 En annan accessoar som alltid lyfter en outfit är en vacker statement-väska som denna ljuvliga sak från Louis Vuitton: Empreinte Pochette Metis. Denna är en klassisk väska, lika snygg till vardags som till fest. Jag har använt den och älskat den sen jag köpte den för ett tag sedan. Detta är en klok investering om ni frågar mig :-)Vissa saker kommer alltid att vara moderna, som denna vackra väska.Detta är alltså skinnversionen av den extremt populära LV Pochette Metis i Monogram canvas, mycket snyggare om ni frågar mig och mindre vanlig på gatorna. Hoppas ni gillade dagens outfit :-) Fler kommer inom kort.


4 kommentarer:

 1. Blev så orolig igår att du plötsligt stängt ner bloggen!
  Tack för inspirerande inlägg!

  SvaraRadera
 2. Vad fin du är! hälsar Britta

  SvaraRadera
 3. Så snyggt med svart-vitt i kombination.
  skönt det ordnade sig med bloggen.
  Trevlig helg önskar Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER