tisdag 22 augusti 2017

SMÅ INREDNINGSDETALJER - SOM GÖR STOR SKILLNAD

Idag ska jag tipsa om några inredningsdetaljer som i min lilla lägenhet gör stor skillnad för mig vad avser trivsel och elegans. Dessa är ganska dyra detaljer men billigare än dyra statement lampor eller möbler och ger genast en helt annan känsla i ett boende.


Först ut mina vackra vas från KLONG: Äng vaserna i två olika storlekar och i mässing. En fantastisk inredningsdetalj även utan blommor. Den stora kostar ca 1.200 kronor och den lilla ca 750-760 kronor.


Denna vackra vas önskade jag mig till min födelsedag i år och fick den av mina tjejer (deras pappa) och la själv en del för att köpa den. Vasen Dagg från Svenskt Tenn är ett konstverk och en fantastisk inredningsdetalj i varje hem. Kostar 2.800 kronor vilket är en förmögenhet men jag njuter av den varje dag.


Vackra ljushållare och exklusiva doftljus som denna från Tom Dixon sätter också guldkant på hemmet.


Jag har ramat in en hel del fotokonst, vilket saknades helt i förra hemmet.Dotterns galler som hon inrett med bilder, ledljus och vykort som skänker hennes rum en fantastisk karaktär och kan enkelt skiftas efter humör och årstid. Denna "trappa" från MIO har både jag och min tonåring i våra rum och den ger verkligen rummen ett modern och coolt intryck. 

Men små detaljer kan man alltså förstärka och få till ett elegant hem, trots avsaknad av dyra lampor och möbler.
Hoppas detta inspirerar er.

KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Har själv en Klong men har varit för för snål för Dagg.......även om den är jättefin
  Den här fick följa med hem från Stockholm sist jag var uppe
  https://www.newport.se/shop/kok/dukade-bordet/kannor-och-karaffer/karaff-guld-paris
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej M, åh, så vacker!! Förstår att den följde med hem. Blev genast sugen på att ta hem en sådan också :-)
   Kram!!

   Radera
 2. Vilken fin hylla från Mio. Var det längesedan du köpte den? Hittar den inte på Mios hemsida. Den hade varit så fin i min dotters rum också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej AnnaMaria, den heter Step och är som en trappa, finns kvar. Se länken här:
   https://www.mio.se/produkt/step/25934220
   Kostar ca 700 kronor.

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER