måndag 14 augusti 2017

LITE FYND FRÅN TARTE - I DESSA REATIDER

När tarte hade sin sommarrea passade jag på att shoppa en del saker som var på REA och som jag var nyfiken på. När det är REA ska man passa på att testa Tarte.


Jag köpte bland annat dessa tre saker: 

limited-edition be your own tarteist eye & cheek palette, clay stick foundation, en tom magnetisk palett och en foundation borste och lite annat.


Denna palett är en perfekt vardagspalett och där ingår även en fin rouge. Jag har använt denna sen jag fick den för ett par veckor sedan och den är verkligen perfekt till vardags.


Denna foundation-stick har jag använt nästan varje dag sen jag fick den. Den är enkelt och smidig att använda, täcker väldigt bra och jag slipper använda concealer, så bra täckning har den. Den sitter bra större delen av dagen och den ger en naturlig täckning, dvs inte för matt och inte för mycket lyster.


Perfekt när man har bråttom på morgonen :-)


Borsten är en perfekt kompis till denna stick-foundation, den är extremt tätt, djurvänlig och ger en perfekt airbrush finnish på huden.
 Har ni testat Tarte? Jag beställer denna direkt från Tartes hemsida, man betalar frakten (inkl skatt och tull, vilket blir lite dyrt men man slipper den otrevliga överraskningen man annars kan få när man beställer från USA). Denna vecka är första veckan tillbaka på jobbet efter semestern, jag hoppas hinna fixa lite inlägg i veckan trots det.
Hoppas ni får en fin start på er vecka!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER