torsdag 17 augusti 2017

IDUN MINERALS KOSMETIK - RECENSION

Under Daisy Beauty Cruise var Idun Minerals inbjudna och jag fick chansen att testa deras kosmetik på riktigt. Någon tid senare kom det pressprover på en del nyheter och produkter som jag blivit nyfiken på. Jag har tidigare endast provat Idun Minerals mineral puder.
IDUN Minerals är en svensk makeupserie som består av högrenade mineraler. Detta innebär att de enbart använder renade mineraler för att skapa produkter som ger full täckning och samtidigt vårdar och skyddar huden. Produkterna är utvecklad för att passa alla hudtyper, från fet till torr hy. IDUN Minerals produkter har utvecklats i nära samarbete med svensk forskning och hudexpertis. I deras serie ingår: foundation, puder, concealer, rouge, bronzer, läppglans, läppstift, ögonskugga och mascara. I sortimentet finns även tillhörande djurvänliga borstar.Vackra rouge, jag har provat dessa två: Smultron och Hallon.
De har väldigt starka pigment men blir inte för mycket på en gång vilket gör de enkla att bygga upp. Jag gillar båda och använder dem vid olika tillfällen, jag kan varmt rekommendera båda.
Iduns borstar är otroligt bra, de är mjuka. tätta och några av de bästa borstar jag testat. De är otroligt prisvärda för den kvalité som man får.


Iduns concealer är något jag faktiskt testat tidigare och som jag gillar, den täcker väldigt bra: strandgyllen. Perfekt täckning under ögonen, täcker även mörka ringar och håller nästan hela dagen.


 Ögonpaletterna: Lavendel och Brunkulla är väldigt fina och pigmenten är bra, inte fantastiska men går att bygga upp. Detta är perfekta vardagspaletter, särskilt om man inte är van eller gillar att jobba med pigmenterade ögonskuggor som ju kräver mer arbete för att de ska bli fina på ögonlocket.


 Jag har även testat Idun Minerals flytande foundation men den kräver en egen recension.
Hoppas ni har en bra vecka, själv är jag helt slut efter min första jobbvecka....

KRAM!!


1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER