fredag 25 augusti 2017

EN PARFYMDRÖM SOM JAG UNNAT MIG - VAN CLEEF & ARPELS

Den här parfymen har jag provat, testat och drömt om i säkert 5 år. Jag har alltid tyckt att den var aningen för dyr och kanske aningen för dramatisk men gång på gång har jag dragits till den och behövt prova den minst ett par gånger i månaden. Den kostar 1.400 kronor för 75 ml eau de parfume.


Doften jag länge velat ha är: Gardénia Pétale.
Den beskrivs så här:

Collection Extra Ordinaire är en ovanlig och exklusiv kollektion som inspirerats av Van Cleef & Arpels High Jewellery Line: Les Jardins
GARDENIA PETALE är en oförglömlig doft från en nyutslagen gardenia.
Den är sensuell, förtrollande, omslutande och otroligt fyllig.
Toppnot: Vita blommor, Gardenia
Hjärtnot: Gröna noter, Citrus
Basnot: Jasmin, Lilja


Ja, jag har någon annan doft som också är dyr men jag vet inte varför jag alltid dragit mig för att köpa denna. Nu när jag fick ett trevligt presentkort på jobbet (på Kicks) bestämde jag mig och slog äntligen till på denna doft som jag velat ha så länge. Behöver jag säga att jag är mer än nöjd med mitt val :-)Jag har provat den nu och jag älskar hur den får mig att känna mig: elegant, feminin, fräsch, stark och vacker. Jag älskar att den boostar mitt självförtroende. Detta är en doft som inger mig kraft och mod.Har ni också en sån här POWER-parfym som ger är kraft och självförtroende?
Hoppas ni har en fin vecka.

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Åhhh Du är tillbaka! Fantastiskt att jag råkade hitta Dig igen av en slum.....
    Tog bort Dig, trodde att Du slutat att blogga....

    Kramizzz

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER