söndag 13 augusti 2017

LOPPISFYND TILL LÄGENHETEN

De senaste 12 dagarna har mina Sessor varit hos mig, de har bekantat sig med sina rum, omgivningarna, nya rutiner, etc. Vi har gjort en mängd utflykter och haft väldigt mysigt ihop, många skratt men också många tårar. Det är så fruktansvärt att behöva skiljas från dem när min tid med dem är slut och deras pappa ska ta över. Jag förstår inte hur så många klarar av detta varannan-vecka-livet, jag klarar inte detta särskilt väl, jag är inte byggd för detta liv. Jag hatar bara tanken på "singelliv", jag vill bara vara med mina tjejer varje dag så länge jag kan. Jag visste att det skulle vara uppoffringar men detta känns övermäktigt just nu, jag hoppas att det ska bli lättare med tiden även om mitt hjärta brister varje gång jag ser min yngsta dotter med tårar i ögonen när vi skiljs åt eller när hon lämnar sin pappa.
När Sessorna och jag har varit tillsammans har vi varit på loppisar och försökt fynda små saker till lägenheten. Vi har haft roligt på dessa små utflykter.

Brickan i nysilver, skålen i porslin och de fyra vackra snapsglasen i kristall fick jag för sammanlagt 350 kronor. 


Denna vackra vas fyndade jag för 125 kronor, antik i kristall från Skruf.

Jag är särskilt glad för denna söta skål, tysk porslin i perfekt skick.

Tårtspadarna  och tårtgafeln var aningen dyrare men ack så vackra, kunde inte motstå dessa för 150 kronor (för alla tre) :-)

Lite inredning får ni leva med från och till i detta skede men i nästa inlägg blir det åter lite beauty-tips och snart ska jag se om jag hittar en bra spegel för att fotografera några dagens outfits.
Hoppas ni haft en fin sommar. Själv börjar jag arbeta igen på måndag och det känns knappt som att jag varit ledig denna sommar, allt har ju varit nytt och lite kaotisk men i september ska jag ta ut några dagar och åka på en weekendresa med en vännina, det kommer att göra mig gott.

KRAM!!


3 kommentarer:

  1. Stor kram till dig!

    SvaraRadera
  2. Vet inte riktigt vad jag skall skriva mer än en stor kram <3

    SvaraRadera
  3. Hoppas det går lättare med tiden men förstår om det är jobbigt och ledsamt. Stor kram till dej <3

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER