onsdag 23 augusti 2017

MARC JACOBS RE(MARC)ABLE FULL COVER FOUNDATION

Häromdagen var jag inne på Sephora och då passade jag på att prova lite olika foundation, just denna: Marc Jacobs RE(MARC)ABLE full cover foundation har jag länge varit nyfiken på så jag tog hem ett litet prov på denna. Efter att ha provat denna foundation bestämde jag mig för att slå till. Denna foundation är verkligen HELTÄCKANDE och det behövs bara några droppar. Jag gillar faktiskt denna mer än Cover Drops foundation droppar. Den är ganska torr i konsistensen när den torkat men om man har en bra fuktkräm under och en bra primer blir den perfekt, särkilt om man har normal/blandhy eller fet hy.


 Förpackningen andas lyx och flärd och för nästan 500 kronor ska man kunna förvänta sig detta.


Det är endast 22 ml i denna men då det behövs så lite av den för enorm täckning så är jag säker på att den kommer att räcka länge.Min nyans, som är perfekt till mig heter Beige Light 32 och den är som gjord för mig. Lagom ljus med gula toner, en färg som jag har svårt att hitta för det mesta.


Enda nackdelen med denna är nog själva doseringsverktyget....den känns varken hygienisk eller praktisk om jag ska vara ärlig, en pumpfunktion hade varit betydligt bättre.
Här ser ni en droppen som jag tryck ut på handen och de andra bilder visar hur täckande den är trots att jag spridit ut den på halva handryggen.

Täckningen blir naturlig om man inte tar för mycket (och arbetar ut den på huden). Jag använder fem droppar (en på varje kind, en på hakan, en på pannan och en på näsan) som jag arbetar ut och det räcker och blir över. 

Gillar ni foundations med fulltäckning? Har ni testat denna?
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER