måndag 21 augusti 2017

DAGENS OUTFIT - ODD MOLLY MED ANDRA MÄRKEN

Detta är egentligen söndagens outfit som ni får se idag. Till har jag stylat den men ett fantastiskt REA-fynd från Stella McCartney. Varje säsong brukar jag försöka hitta en klassisk IT-väska på REA att fylla samlingen med, nu efter flytten kommer en del av mina vackra, men oanvända väskor från LV att flytta. Köper en ny väska, säljer en gammal väska - så ska det vara numera här.


En gammal Odd Molly blus och Yogabyxorna Keepitup i modellen Fancy Pants som är de absolut, skönaste och samtidigt snyggaste byxor jag äger. Jag ska vara helt ärlig och erkänna att jag använt dessa nästan dagligen sen jag köpte mitt första par i maj. De har en reglerbar midjan en annorlunda front som är elegant samtidigt som den är ytterst bekväm. Nu har jag precis beställt två nya byxor så jag har till hösten, en till Fancy pants i svart och en Dress Pants i svart så jag kan ha på jobbet.

 

 Vackra väskan från Stella McCartney köpt på 50% REA är ett av mina bästa fynd denna säsong. Perfekt fest och vardagsväska. Rymlig och snygg.


Hoppas ni får en fin start på denna vecka. Själv vet jag med mig att det blir intensivt jobbvecka och dessutom med en kick-off på helgen. Ska se om jag lyckas få till några inlägg trots detta.
Önskar er alla en fin vecka!

KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Sååååå snygg väska, var köpte du den?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du! Köpt i Stella McCartneys butik i Stockholm.

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER