lördag 26 augusti 2017

NUDESTIX - EYEBROW STYLUS PENCIL & GEL

Nudestix har äntligen landat i Sverige genom Sephora. Jag har länge hört talas om dessa Nudestix på Youtube, främst till läpparna men när jag kikade på denna ögonbrynspenna (med inbyggd ögonfrans gelé) blev jag förälskad. Denna penna är så praktisk och har en oerhörd bra hållbarhet. Priset på denna är 265 kronor.


Formen på denna gör appliceringen enkel.

Man kan applicera den på alla dessa sätt, vänd pennan och det blir tunt. Gelen är vattenfast och gör så att färgen sitter på plats hela dagen.


Här ser ni när jag applicerat denna penna på mina bryn.


Önskar er alla en fin kväll!

KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Snygga bryn, ja klänning också. Vilken färg valde du på ögonpennan?
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria, jag tog den mörkaste nyansen Brown/black tror jag den heter.
   Kram!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER