tisdag 14 november 2017

NATURA BISSÉ SKA TESTAS/RECENSERAS

Jag har ju varit på en gudomlig ansiktsbehandling hos Aktiv Hudvård i city nära Åhlens City som jag fick av ingen mindre än Johanna Lind själv. Efter det fick jag lite tester med mig hem och kunde testa en del av produkterna hemma. Jag blev så pass imponerad att jag häromdagen var förbi Aktiv Hudvård och inhandlade, för en smärre förmögenhet, en hudvårdsrutin som är speciellt anpassad till mina behov där jag är ute efter fasthet och att bli av med mina envisa pigmenteringar.


Där här är dyra produkter, detta är en investering i min hud, i mitt ansikte. Det som är bra är att produkterna är dryga och dessutom är storlekarna större än normala märken. Ansiktkrämerna är de flesta på 75 ml och serumet på 50 ml, t ex.


 Denna kräm och ögon/läppkräm fanns det ett erbjudande på så jag slog till på dessa till min nattrutin. Man säger att denna serie är "lilla syster" till Rolls Royce serien Diamond. 
Essential Shock Intense Cream ska bli min nattkräm. Denna beskrivs så här: Ger fasthet och en lifting effekt till huden samtidigt som den är reparerande och skyddande. Synlig minimering av linjer och rynkor. Återställer hudens naturliga elasticitet och spänst. Normaliserar och förhindrar försämring av hudens nyckelfunktioner vid hormonell obalans.
För vem? Mogen hud, torr till mycket torr hud. 
Egenskaper: Optimerar antioxidant skyddet som skyddar och vårdar huden. Ger intensivt med fukt och näring. Förnyar hudens struktur och ger lyster och mjukhet till huden.  Är intensivt mjukgörande för en stram torr till mycket torr hud. 

Ögonkrämen Essential Shock Intense Eye & Lip Cream 
är en kräm med SPF 15 som verkar med djupgående, återskapande och förnyande effekt på huden runt ögon och läppområdet. Intensivt skyddande och reparerande av den dermo-epidermala strukturen. Synbar minimering av linjer och rynkor runt ögon och läppar. Återger huden sin naturliga elasticitet och spänst hos den ömtåliga huden runt ögon och läppar. Normaliserar och förhindrar försämring av hudens nyckelfunktioner vid hormonell obalans.
För vem? Mogen hud ,normal, kombinerad, torr till mycket torr hud.
Egenskaper: Normaliserar och förhindrar försämring av hudens nyckelfunktioner vid hormonell obalans. Optimerar antioxidant skyddet som stärker och vårdar huden. Ger intensivt med fukt och näring. Förnyar och förbättrar hudens struktur och motverkar stramhet. SPF 15


C+C Vitamin Cream är en dagkräm som ska hjälpa till att ljusa upp min hy.
Creme som innehåller 3 % C-vitamin som är en kraftfull antioxidant. Reparerar solskador eller irritationer som uppkommit av yttre på påfrestningar. Stimulerar kollagen syntesen som förbättrar hudens fasthet och spänst. Idealisk att förbereda, reparera och skydda huden med före och efter solexponering.
För vem? Passar alla men främst solskadad och uttorkad hud.
Egenskaper: Återfuktar och förbättrar hudens elasticitet. Idealisk för en uttorkad hud som saknar lyster. ( ex. rökare ) Har en lätt uppljusande effekt på hudytan. Är intensivt mjukgörande för en stram, torr till mycket torr hud. 


Denna mask är ljuvlig, denna fick jag testa under min ansiktsbehandling och den ger fantastisk lyster och huden känns plumpad & återfuktad. Storlek är generös så den lär räcka länge :-)
Så här beskrivs denna:
Mask som ger en omedelbar antioxidant effekt i ljuvlig sufflé konsistens. Ger en intensiv fuktbehandling och förbättrar märkbart hudens elasticitet. Reparerar skador som orsakade av fria radikaler. Stimulerar kollagen syntesen och stärker huden.
För vem? Ansiktsmask som passar alla hudtyper. 
Egenskaper: Ger en lätt uppljusande effekt på mörka pigmentfläckar. Återskapar hudens mjukhet, vitalitét och lyster. Idealisk före och efter sommaren för att förebygga och reparera. Idealisk för stressad, oelastisk hud, uttorkad och och solskadad hud. 


Detta är lyxserumet, Diamond White Serum, som imponerat på mig, så pass mycket att jag var tvungen att köpa den trots priset på 3.000 kronor. Detta serum har vunnit ett stort antal priser genom åren, främst i Asien där man älskar blekande serum. Efter att ha provat testerna jag fick såg jag resultat på två veckor, redan efter 2 veckor började jag se att mina pigmenteringar blev ljusare.

Så här beskrivs detta serum:
Serum som effektivt minimerar hyperpigmentering och ljusar upp huden. Förebygger också uppkomsten av nya pigmentförändringar.
För vem? Passar pigmenterad hud.
Egenskaper: Har en skonsam men effektiv exfolierande effekt på hudytan. Idealisk för att behandla: acne, melasma och pigmentfläckar. Förnyar och förbättrar hudstrukturen och jämnar ut hudtonen. Gör huden mjuk och smidig. Ger huden lyster, klarhet och ny energi.
Är skonsam och passar även dem mest känsligaste huden. Jag har redan förre bilder och om 4 veckor ska jag ta nya bilder som visar efterbilderna :-)
Jag hoppas det ska vara en radikal förändring jag kommer att visa upp när jag ska recensera dessa produkter. Detta är en stor investering men jag känner mig säker på att det kommer att ge resultat. Detta märke är exklusivt och säljs bara på utvalda salonger runt om i landet. Aktiv Hudvård har hela sortimentet och alla behandlingar som hör ihop med dessa, jag kan varmt rekommendera er som bor i Stockholm att kika förbi och testa en av Natura Bissés behandlingar, bästa julklappen om ni frågar mig :-) Behandlingarna går på mellan
700 - 2.000 kronor och det är en helhetsupplevelse som jag varmt kan rekommendera.

Hoppas ni fått en fin start på veckan.

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER