onsdag 20 juli 2011

BARKABY FYND.......

Fynd och fynd...jo, jag köpte enbart plagg som var riktigt prisvärda men billigt är det INTE, dock billigare än normalt.
Eftersom maken och de två prinsessorna var lagom roade av att gå i Odd Molly butiken efter att maken manglat oss i två och en halvtimmer på IKEA blev besöket ytterst kortvarigt och ytterst stressat....ingen tid för bilder och större provningar.....måste dit igen, SJÄLV!
Fanns massor av fina plagg kvar men inte särskilt mycket av provkollektionerna kvar. Mest var det kvar av deras ordinarie sortiment och så 30% på outletpriserna.

Ni kanske kan ana vissa av plaggen ;-D

Detta konstverk blev mitt REA-fynd, Up-to-me-ism frontpocket dress. Nypriset på denna var 3.000 kronor och det känns totalt överprisat men nu på REA var den OK (under 1.000 lappen), dock fortfarande inte billig.

Redan när produktbilderna kom blev jag nyfiken, den kom aldrig till någon butik och jag är så glad jag hittade den nu. Storlek 1 och rymlig i storlek. Under har jag Chrysalis Minigown och Dolce skirt.

Otroligt vackra detaljer och vackra tyger.
Lovar visa lite av de andra fynden senare......
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Tjena Beutiful!
  Japp en klart vacker skapelse och instämmer verkligen i att prislappen var hutlöst satt.
  Skulle också vilja ta mig dit, vilket jag iofs kan göra i stort sett när jag vill.
  Bara rent å skärt lat med andra ord...

  SvaraRadera
 2. Den var verkligen kanonfin, såå underbar färg och sitter som en smäck på dig! Kram Linsan

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER