lördag 30 juli 2011

HÄR KOMMER INNEHÅLLET I MITT CHILL NORWAY PAKET

Jag beställde en fin liten sak från Carina på NANTUCKET som skickade den blixtsnabbt! Är väldigt nöjd över mitt första riktiga höstköp (Odd Mollys pre-fall räknas inte ;-). Det blev den fina AGGIE DRESS i färgen GREY och i storlek M. Nantucket har fått in en hel del av det som släppts av höstkollektionen och det kan vara värt ett besök för att titta på den fina kollektionen.
Bild lånade från NANTUCKET
Produktbild.......

Verkligeheten. Den gråa färgen är också ljusare än produktbilden.

Kvalitén är underbar och passformen helt normal, inte så små som tidigare. Medium sitter perfekt, trots sommarens extra kilo ;-D

Underklänning från by Ti Mo under (Norskt gillar Norskt ;-)

Ryggen är inte särskilt utsmyckad som ni ser. Jag får även här erkänna att jag saknar Chill Norways typiska fina detaljer med broderade hjärtan, tänkvärda ord och blommor, men jag vet att inte alla gillar dessa.

Detta är mer än avskalad, stilren tunika att mysa i kalla höst/vinterkvällar. Superfin och användbar men jag saknar något av Chill Norways tidigare charm, kan inte sätta fingret på det mer än att det blivit något för avskalat för min smak. Jag kommer definitivt att behålla denna sötnos men jag hoppas att kommande höst/vinterplagg har något av de tidigare kollektioners charm kvar...är lite sugen på att testa någon av deras kommande koftor men jag avvaktar tills jag fått se lite IRL bilder på dessa.
Vad tycker ni själva, gillar ni Chill Norways mer avskalade, stilrena plagg? Något ni är nyfikna på? Hur resonerar ni inför kommande höstköp?
Ha en fin lördag, återkommer med dagens outfit snart ;-D
KRAM!! 

5 kommentarer:

 1. väldigt fin! Blir sugen på chill norway, har inte köpt så mycket av dem! Kul

  SvaraRadera
 2. Fin klänning men som du tycker jag den plisserade längden kunde varit lite längre, jag tror det blir ett inköp ev den i lila nyans.
  Har den marinblå i liknande modell från förra säsongen.
  Jag tycker om hjärtan o budskap så för mig får det gärna vara lite av den varan.....
  Avvaktar höst-vinterinköp till efter min semester som startar på tisdag nästa vecka.....känner att jag vill tänka efter ordentligt innan ev. inköp...vill gärna ha en av de mönstrade sidenkjolarna eller blus, med rosor på, men har ännu ej sett de i någon webshop??
  Titti

  SvaraRadera
 3. Vad bra att du provade denna. Hade funderingar på att köpa en i Dusty lavendel, men nu tycker jag inte att den alls var lika fin i verkligheten. OBS jag tycker inte den är ful, men den är inte riktigt vad jag ville ha. - Maja

  SvaraRadera
 4. Precis som du så tycker jag om hjärtan, text och blommorna, så det känns lite tråkigt av dem att ta bort dessa. Christina

  SvaraRadera
 5. Älskar alla kanter på denna klänning. Håller dock med om att jag saknar de underbara broderiera på många av plaggen. Fick dock hem en mörkbrun Lisbon Dress idag som jag gillade riktigt mycket med broderiet av ängeln och på huvan. Annar sär jag inte direkt överväldigad, på gott och ont, hihi.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER