lördag 16 juli 2011

DAGENS OUTFIT- KLÄNNING FRÅN VALERIE

Idag har jag äntligen haft tid och lust att lägga in ett inlägg. Det har varit hektiska dagar av ledighet, inget semesterlunk här inte. Nu äntligen har jag bra uppkoppling och lite lugn och ro att lägga upp ett inlägg. Idag har jag på mig en vacker klänning från Valerie som bland annat Sid&Sally samt Miss Greta säljer. Älskar de vackra tyger Valerie arbetar med och de fina detaljerna. Detta märke är inte lika vanlig och massproducerad som Odd Molly är numera och det är något som tilltalar mig.
Under denna söta men korta klänning har jag Odd Mollys Dolce Skirt i powder som förlängare. Perfekt matchning vad gäller färg.
Ni ser de olika lager med vackert tyg....allt i bomull/silkes kvalité. Håll ut ett öga på detta fina svenska märke, jag tror denna kommer att växa under kommande år. 
Jag väntar in ett paket som jag kan hämta ut först på måndag med några finfina plagg om beställdes från DeepFLING och som jag tror kommer att bli underbara.
Ha en fottsatt fin lördag! Vi ses lite senare.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Också en superfin klänning :-) Valerie har underbara klänningar och finns i en butik i stan där jag jobbar så det är perfekt :-)

    kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER