torsdag 21 juli 2011

DAGENS ODD MOLLY - JAMIRO KNIT PANTS

Idag testar jag stickade byxor.....bara orden "stickade byxor" gör ju att det liksom inte känns som någon vinnare direkt ;-D Dock är dessa byxor otroligt sköna på. Inhandlades på Barkaby för en mindre peng. Mina är storlek 2 och de är rymliga.

Här tillsammans med Ka-Ching wrap i chalk, st 2.

De är långa, även på en som är 1,72 cm lång.

Cupcake linne under, även detta ett fynd från Barkaby.
Måste snart in igen ;-D
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Jag såg nog allt att det var Jamiro knit pants som gömde sig i din kasse :-) De är verkligen härliga, jag har tre par och samma färger som du köpt. Storleken är lite svår, jag har stl 3 och 2, de töjer sig och får tvättas för att dras ihop.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Nu på sommaren använder jag mina Jamiro Knit Pants, i blått och beige, till allt. De är helt underbart sköna och luftiga. Men som sagt; de är både rymliga och långa. Man får gå ner minst en storlek för att få till en bra passform.

  SvaraRadera
 3. Visst är dom sköna..!! Har några stycken o just dessa blåa i storlek 2 anser då jag (som tyvärr är längre än dig) är tokkorta! Får ständigt dra dom i tvätten. Medan ett par i powder i storlek 1 är betydligt längre!
  Hoppas du har haft o har en skön sommar!!
  KRAMAR!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER