fredag 1 juli 2011

REATIPS! SID & SALLY REAR NU!!

Vill först tipsa om SID & SALLYS SOMMARREA som startat på riktigt idag! Riktigt många fina plagg som kan inhandlas med rabatt. Själv är jag just för ögonblicket löjligt förtjust i Valeries vackra plagg som ni hittar på REA HÄR NU! Så skira och kvinnliga. Har köpt ett av hennes plagg som jag lovar att visa upp på bloggen snart.
Alla tre plagg här ovan kommer från Valeries vackra kollektion och samtliga är nedsatta med minst 30%. Hade det inte varit för att mockjackan bara fanns i storlek 36 hade jag slagit till på den DIREKT!


Fin klänning från DeeDay under 1.000 lappen
Vacker blus från HunkyDory som jag själv inhandlat och som är otroligt användbar och mycket fin i passform och detaljer. Kan varmt rekommenderas! Dessutom finns det en hel del Odd Mollysar på REAN.....t ex:


In och kika, det finns väldigt många fina plagg just nu till bra priser, även om jag är ganska mätt på REA kunde jag inte låta bli att kika in....gillar ju att fynda ;-D
KRAM!
P.S. Återkommer snart med lite bilder från igår kväll och på innehållet i ett efterlängtat paket som kom igår.....TO DIE FOR!

5 kommentarer:

 1. Hej! Skulle vilja ha ett råd av dig! Har de flesta Odd Molly wigwams och voile. Nu är jag sugen på en till. Vilken är finast av Wigwam grey, lite lilac eller vintage chalk? Tack på förhand!!
  Mvh V

  SvaraRadera
 2. ett råd till: Vilken är finast av Magnolia strap dress? Rouge, lila eller almost black??

  SvaraRadera
 3. Hej V:När det gäller Wigwam är lite lilac min absoluta favorit.

  När det gäller Magnolia älskar jag min svarta som inte känns lika brokig som den röda men allt handlar om vilken personlig stil du har samt dina egna färger.

  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Tack!! Du är en ängel!! Lite lila är inte mesig i färgen då?? Har nämligen inte sett den in real life...

  SvaraRadera
 5. Hej igen: Nej, du kan söka på Wigwam i bloggen och se hur den såg ut på mig. Sålde min alldeles nyligen eftersom den var för stor för mig. Älskade allt med den.
  Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER