onsdag 20 juli 2011

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT & MOT BARKABY!!!

Idag är detta dagens IKEA & BARKABY outfit. Vet inte om det blir några fynd i Odd Molly butiken, tycker aldrig de haft det när jag varit där men någon gång kanske man ska ha lite tur ;-D
Det är i varje fall provarvänligt och svalt (dessutom lite lagom fint).
Breathless Strap dress (storlek 2) med den fina EXCENTRIC CARDI (storlek 3) över, superfin och användbar kombo. Underkjol från Odd Molly i samma material som standardunderklänningen från Odd Molly.
När det gäller håret (Tror Katarina frågade om detta) så använder jag en mix av Balsammetoden och helt enkelt att jag låter mitt hår vila mellan tvättarna. Jag tvättar mitt tjocka hår MAX 3 ggr i veckan men oftast bara två gånger. Eftersom jag har tjockt hår blir inte mitt hår sällan stripigt och fettigt. Jag använder väldigt lite shampoo när jag tvättar mitt hår och sedan mycket balsam. Jag måste alltid fläta mitt hår och låta det lufttorka annars får jag afrohår. Fönar sällan mitt hår och använder väldigt lite stylingprodukter. Har börjat locka håret på äldre dar men aldrig mer än två gånger i månaden. Har ofatst uppsatt hår, vilket också skyddar mitt långa hår.
Nu bär det snart av till IKEA och Barkaby och jag lovar rapportera vad som finns och vilka priser det är som gäller.
Ha en fortsatt fin vecka!
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du hittar nåt fint där!

    SvaraRadera
  2. Så fin du är, den koftan har jag stått och dragit i några gånger!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER