lördag 16 juli 2011

FLER KLÄNNINGAR.......denna från NOUGAT

Idag är jag i en "prova-och-gå-igenom-garderoben-dag" då det varit mulet och trist ute. Denna sötnos hittade jag på sommarerea och kunde inte motstå den. Otroligt vacker virkad klänning som påminner om Odd Molly fast ändå inte om ni förstår vad jag menar. Nej, jag har inte slutat att klä mig i Odd Molly, men jag gillar variation, så är det bara.Under denna sötnos som har en enkel medföljande underklänning har jag valt att ha min vita by Ti Mo underklänning istället.


Jag har inte bjudit på särskilt många fina semester, sommarbilder.....jag vet. Det har varit en hektiskt period där jag faktiskt prioriterat min familj och framför allt mina prinsessor. De har fått min odelade uppmärksamhet och fokus och vi har bara gjort en massa barnvänliga och barnanpassade aktiviteter. Nu går jag in i nästa fas av semestern och där finns det även plats för vuxenaktiviteter där prinsessorna helt enkelt får följa med och anpassa sig. En bra mix tycker jag. Jag återkommer med fina sommarbilder så snart vädret tillåter det.
Ha en fortsatt fin lördag....nu ska sen lunch fixas.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Jättefina klänningar! Valerie är en favorit hos mig oxå! Trevlig lördag

  SvaraRadera
 2. Hej Casa of Mia: Tack snälla! Valerie gör väldigt kvinnliga plagg! Fina bilder du hade på din blogg ;-D
  Trevlig lördag till dig också!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Den virkade klänningen var verkligen en annorlunda och snygg modell. Skulle inte tacka nej till en sådan i garderoben. Finns den i andra färger också månntro? Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Sara Mia: Tyvärr har jag inte sett den i fler färger men den borde ju ha gjorts i mer än vitt. Googla på märket NOUGAT och se om det finns.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Kul med fina outfit-bilder!! Vi tänker på samma sätt. Vissa dagar helt barnanpassade och andra får dom hänga med oss och så försöker vi göra det till en kul grej för dom också! Tex åker vi runt mellan kompisar vilket innebär lite tråkiga bilresor för barnen, men å andra sidan mycket kul när vi väl är där!

  Hoppas du får en fortsatt fin sommar!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 6. Oj vilken fin klänning. Ibland är man sååå inskränkt på vissa märken. Aldrig hört talas om förut men sååå fin på dig :-)

  Hoppas du har en superfin sommar och semester

  kram
  /Vivvi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER