lördag 30 juli 2011

OILKA VARIATIONER PÅ FIELDS OF LACE - EN ODD MOLLY FAVORIT

Idag har jag på min underbara Fields of Lace från tidigare Odd Molly kollektion, jag har den i vit och i Chalk (dvs ljus beige) och har haft den i samtliga färger men såld de andra två. Dessa två har jag använt flitigt och jag älskar alla detaljer på detta vackra linne.
Här först ut tillsammans med Baker Cross 3/4 Blouse och Cream tights.

Jag använder denna fina blus mest som jacka då den annars är ganska rak för min figur men som jacka, lite halvöppen är den ljuvlig! Har storlek 2 i denna och den är smal men trots det normal i storlek, den ska sitta figurnära.

Även snygg över Ester Elenora klänningen Lisa.

Sen har jag givetvis provat med Rosanella 3/4 Blouse i vitt, också en given kombo.


Sist ut är kombon med vackra Hawthorne Blouse som är en stor favorit här hemma och som jag tror fortfarande går att fynda lite här och var.


Lite klick har det blivit idag....måste bero på den krypande ångesten om att sommaren börjar närma sig sitt slut och hösten närmar sig.....fina fynd hur som och jag hoppas kunna visa upp dessa på bloggen snart. Nu sak vi bara slappa med barnen och sedan blir det ett snabbdopp innan grillning ;-D En riktig slapplördag.
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Hej! Jag letar efter denna underbara Hawthorne blouse med ljus & lykta. Storlek 4. Har du möjlighet att efterlysa en? Eller kanske du vet var man kan fynda denna?
  STORT TACk
  Sofia

  SvaraRadera
 2. Jag har varit lite sugen på Hawthorne Blouse men inte blivit helt övertygad. När jag nu såg den på dig så slutade jag tveka och tryckte omedelbart hem den på Tradera.

  Du är verkligen inspirerande! Har du aldrig funderat på ett ge ut en bok med alla dina kombinationer? Jag skulle absolut köpa den!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER