tisdag 19 juli 2011

ODD MOLLYS ROSANELLA 3/4 TOP

Här kommer lite bilder på mitt köp från DEEPfling som är precis så vacker som jag kommer ihåg från min provning. Tänkte visa lite olika kombossar. Jag är en av dem som inte fallit för SIGH Skirt (som tur är för plånboken) speciellt då jag har en annan fin kjol från VILA som är ett par år gamla.
Den är tunn och superfin som både blus och som en nätt liten jacka.


Ryggen är dock helt ljuvlig.


Min kjol är också broderad med fina broderier och kostade en bråkdel av vad SIGH skirt kostar.


Tillsammans med vita klänningar är denna ljuvlig!


Hoppas ni får en fin solig tisdag. Ser fram emot Odd Mollys höstsläpp....ska snart få prova en del av dessa LIVE, ska bli otroligt spännande.
Vi ses lite senare idag...om ni vill och har tid.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Vad fin den var på dig. Och så användbar till mycket både som blus och jacka som du skriver. Jag har inte heller fastnat för Sigh skirt och det är ju tur för det finns ju så mycket annat fint i höst....:-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Jättefin blus är brodyren svart eller marinblå?

  Hälsningar Lotta

  SvaraRadera
 3. Hej,

  En helt annan fråga från mig. Du fick tips för en tid sedan om balsammetoden och nämde det i ett inlägg. Har du provat det? Jag har, och måste säga att dåde min hårbotten och mitt hår mår bra av det och lockarna blir så vackra!
  Det är dock lite jobb med det att lära sig vilken mängd balsam man behöver och hur mycket man ska skölja. Det är helt klart enklare med schampoo.

  Blev bara nyfiken för ditt hår ser så vackert ut :O)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Rosanella is proving to be a very useful top. It looks perfect with your skirt. I ended up with the "uniform" and felt wonderful wearing it on my trip to Montreal last weekend,
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 5. Very nice top. It looks great with the skirt.
  Hugs

  SvaraRadera
 6. Hej Lotta: Brodyren är mörkmörkblå (nästan svart).

  Katarina: TACK! Jag har svarat i mitt senast inlägg ;-D

  Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER