lördag 23 juli 2011

VI SÖRJER MED NORGE IDAG............

Det ofattbara har hänt, hatet och ondskan har än en gång visat sitt fula ansikte och fått oss alla att inse att världen är en otrygg och mörk plats om dessa hemska individer och grupper får ta över våra liv och tankar. Jag satt med en stor klump i magen igår och idag känns det ännu värre när man läser om alla dessa unga människor som fått sätta livet till. Tänker på deras familjer, deras vänner och alla de nära och kära som nu drabbats av en ofattbar tragedi. Hur kan man känna att man har rätt att ta någon annan männinskas liv, någon man inte känner, någon som aldrig gjort något mot en, unga människor som hade hela sitt liv framför sig.
Idag är jag Norrman, idag är jag människa, idag är jag en lyckligt lottad mor som har mina barn i tryggt förvar hos mig.
Skickar min kärlek och mina tankar till alla drabbade.
Ska samla styrka idag.....vi ses senare om ni vill och orkar.
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER