måndag 18 juli 2011

NÅGON SOM VILL SWAPA???? SNÄLLA!!!! ANNIE OAKLEY STRAP LONG DRESS

Denna vackra klänning köpte jag i NY i storlek 0 och även om den passar upptill trots mitt omfång upptill på ca 92 cm är den något kort i längden jämfört med min blå i storlek 1. Denna 0:a passar nog bäst på någon mellan 163-169cm i längd och kanske mindre bystmått. Om någon har samma klänning i storlek 1 som de vill byta mot en i storlek 0 vore jag evigt tacksam. Min klänning är endast provad och jag skulle uppskatta om den som vill swappa har sin i samma fina skick. Det enda jag vill nämna är att min saknar tygbiten framtill som man liksom fäster banden i men som egentligen inte behövs.


Lämna en kommentar med angivande av er mailadress så kontaktar jag er.
Ha en fortsatt fin vecka!!
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Jag såg en röd i stl 1 på 75 % rea för ett tag sedan i Barkaby outlet (oddmollybutiken) - en "sample". Kanske ett alternativ om den finns kvar? Lycka till, den är så vacker på dig.

    SvaraRadera
  2. Å så fin den är! Har tyvärr inget att erbjuda mer än att om du skulle vilja sälja den sen så finns här en väldigt intresserad!!=)

    Kram vackra tjej!
    Adela

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER