söndag 24 juli 2011

ETT YTLIGT ODD MOLLY INLÄGG - ANNIE OAKLEY STRAP TOP

Nu är vi tillbaka till ytligheten och jag tänkte visa er en fin top från Odd Molly som inhandlades i NY. Älskar hela Annie Oakley serien, tyvärr var prislappen alldeles för dyr när de kom men jag har så småningom hittat dessa på Tradera eller på REA och samlat på mig mina favoritplagg. Lite senare idag ska vi ha en utlottning av den fina klänningen från INTI som jag tidigare visat upp på bloggen, så titta in då.
Här i dess enkelhet med enbart svarta tajta leggings uder från by Malene Birger. Jag ska försöka återkomme med lite kombossar lite senare. Just nu är det dock städning som står på schemat.
Vi ses lite senare.
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER