lördag 23 juli 2011

VI KAN INTE LÅTA ONDSKAN VINNA!!

Vi kan inte bara sitta och må dåligt och låta våra drömmar om framtiden och våran tro på framtiden försvinna... Jag tänker fortsätta tro på kärleken och på godhetens styrka...ondskan ska aldrig få segra. Speciellt som jag själv fann min fristad i Sverige som barn, jag är bered att slåss för dess bevarande och för att mina barn ska få växa upp oskuldsfulla och fulla av tro på framtiden. De ska få en trygg uppväxt, en uppväxt som skänker dem en inre styrka och kompass. Jag om någon VET att kärleken är den starkaste kraften i världen, inte hat och ondska. Jag kommer att fortsätta med min "feel-good" blogg och alla som vill ha en stunds vila från eländet utanför är välkomna in. Imorgon fortsätter jag som vanligt med inspirationsbilder, hoppas ni vill och orkar vara med. Man är inte ytlig bara för att man inte orkar ge upp och ge vika för hopplösheten och eländet utanför dörren.
Vi ses om ni vill och orkar imorgon.
Ha en fin kväll med era nära och kära!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Kloka ord!
  / Anneli

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vi människor behöver så väl både ytan och djupet och vad som är vad är inte alltid så helt enkelt. Själv så sitter jag i den sena timmen och kikar in här samtidigt som jag funderar och begrundar några rader i min psalmbok skrivna av D. Tutu.

  Godhet har makt över ondskan,
  kärlek nedkämpar hat,
  ljuset upplyser mörkret,
  livet segrar till slut...

  Allt gott till dig och kram från Eva Solid

  SvaraRadera
 3. Bra skrivet och så sant. Vi människor behöver det vackra som motpol och kärleken övervinner allt....
  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Vad fint skrivet och så sant. Amor vincit omnia - kärleken övervinner allt!

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Håller med de andra och det du skriver också.
  KRAM!

  SvaraRadera
 6. TACK!! Alla ni fina tjejer som orkat kommentera.
  STOR KRAM TILL ER!!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER