söndag 24 juli 2011

ODD MOLLY PUPPA SILK WRAP & SWAP AV CHRYSALIS

Idag behöver jag er hjälp, jag behöver swappa min fina Chrysalis Minigown i svart i storlek 2 mot en i storlek 3. Den är i superfint skick och endast sparsamt använd förutom att en av knapphållarna (den i mitten gått av och behöver fixas (enkelt för den händige). Behöver den i storlek 3 då den är ganska snäv i bysten på mig och därav att jag drar mig för att använda den. Om någon har en helt ny eller oanvänd som är hel avseende knapparna kan jag tänka mig att lägga till en 100 kronor i bytet. HOPPAS NÅGON KAN HJÄLPA MIG MED DETTA!!
Under denna fina Odd Molly Wrap har jag den fina CREAM underklänning som jag handlat på REA från Billa of Sweden.Här ser ni vad jag menar med att själva öglan gått av, men tygget och allt annat är intakt, denna var faktiskt så här när jag köpte den och eftersom den är liten i bysten har jag aldrig haft behov av att behöva knäppa den i ryggen. Hoppas någon vill swappa.
KRAM och ha en fin söndag!

1 kommentar:

  1. Hej! Vilken underbar odd molly wrap. Vilken kollektion kommer den ifrån och vet du var jag skulle kunna hitta den? Ursnygg!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER