måndag 25 juni 2012

DAGENS REA-FYND OCH TRIPPER B SKIRT BÅDA FRÅN ODD MOLLY

Idag har jag kollat runt REA-utbudet och Mathilde har ökat sin REA till 50%, Odd Molly butiken börjar imorgon med 30% på det mesta och liiite på 50%. En fin kofta följde med hem från Mathilde, tyvärr fick den fina Foresome skirt stanna kvar i butiken 2.500 kronor för en glest virkad kjol är mycket pengar, även om det är REA. Vet inte heller när den skulle få komma till användning så jag var väldigt förståndig och vuxen för en gångs skull i REA-hysterin ;-)
Fina Timeout wrap cardigan i storlek 2 i Mid Pink (Odd Molly) fick följa med hem. Den passar perfekt till Tripper B skirt. Jaja. jag har inte tänkt ha blusen på bilden till i framtiden men idag drog jag bara på mig koftan och kjolen över min befintliga topp när jag kom hem för att se hur kombon skulle se ut.

Den är inte så stor skillnad mellan färgerna som det ser ut på denna bild, det är ljuset som spelar ett spratt med kameran.

Här ser man bättre hur fint båda plaggen matchar varandra.
Har ni några REA-span ni jagar? Sparar ni till hösten? Hur gör ni i REA-tider?
Hoppas ni har en fin start på veckan, själv är jag ganska slutkörd.....redan.
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Tidig rea är det överallt...Odd Molly-butiken brukar väl inte starta sin rea förrän i augusti?!
  Håller mig ganska lugn.....!!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Fint fynd! Var också på Mathildes rea idag och hittade lite som jag spanat in sedan tidigare. 50% är trevligt :)

  Ha en fin vecka!

  kram

  SvaraRadera
 3. Viket fint fynd du gjorde! Jag har spanat in en kofta i Odd mollys onlineshop. Jag tycker dock att 30% rabatt är för lite, så jag sansar mig. Kram!

  SvaraRadera
 4. du som har stenkoll på odd molly sortimentet, vet du var man kan hitta denna tunika/klänning? Den är ljusblå/ljusgrå med spets uptill och nedtill. Finns på denna sida http://blogg.aftonbladet.se/wellness och på ett ett inlägg från 21 juni i år. Så tacksam om du sitter inne på svaret!!!

  SvaraRadera
 5. TACK för rea tipset;))) Var ju tvungen att ringa till Mathilde idag...tur att de skickar!!

  Till anonym...jag tycker att det ser ut som om det är #248 Livingloving dress som kom 2010, fanns i färgerna lite blue, lite powder och rouge. Finns ibland att fynda på Tradera...
  Hoppas att det var till någon hjälp!!

  Änglakramar Maria

  SvaraRadera
 6. Hej Maria: Hihi. kul jag kunde vara till hjälp.
  Anonym: Det är precis som Maria skiver, LivingLoving dress som har några år på nacken och som du enklast kan leta efter på Tradera, Freeport & Barkaby (Odd Mollys egna Outlet buiker). Den är normal i storlek så satsa på din normala storlek om du hittar den.
  Kram och lycka till!!

  SvaraRadera
 7. Kväldigt fina fynd, ska se om jag hinner förbi mathilde i morgon. 30 är för lite rea för mig:) men 50 är bra. Klokt att inte ta kjolen. Kram Nilla

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Vilken fin kombo!
  Letar efter ett par smirk bloomers rose, du har inga som du kan tänka dig att sälja?!
  Du gör ett jätte fint jobb med bloggen!
  Mvh Emma

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER