onsdag 13 juni 2012

TESTAR ETT NYTT ÖGONFRANS SERUM - NEW LASH

Idag blir det mer hudvårds-kosmetiktips på bloggen. Jag har tidigare testat Neu Lash ögonfrans serumet och varit nöjd med resultatet. Nu tog den slut för ett tag sedan och i samband med det fick jag chansen att testa ett nytt serum på marknaden: NEW LASH (ja, väldigt snarlik namn men två helt olika produkter).
Här ser ni hur produkten ser ut och nedan ser ni hur man fransar såg ut innan jag testat denna. Ni kan klicka på bilden och läsa mer om den på deras hemsida.

Nu har jag testat serumet i ca 2 veckor och tänkte visa lite före och efter bilder. 


 Den översta bilden är FÖRRE
Denna lite gulaktiga bilden är 2 veckor EFTER.
Man kan se att fransarna blivit tjockare och jämnare längd på alla jämfört med Neu Lash serumet. Inget radikalt men det har trots allt inte gått mer än två veckor. Serumet funkar riktigt bra och den är billigare än de övriga två ledande ögonfrans serum på marknaden. KLART godkänt får den av mig efter två veckor!

Serumet kostar 895 kronor för 3ml i normala fall, nu kör man dock en sommarkampanj för 795 kronor för dessa 3ml. MEN!! 
JAG HAR FÅTT MÖJLIGHET ATT ERBJUDA ER MINA FINA LÄSARE ATT TESTA DENNA OCH FÅ YTTERLIGARE 100 KRONOR RABATT. Allt ni behöver göra är att använda er av koden oddmoll100 dvs ni kan prova denna för 695 kronor för 3ml eller den stora på 5ml som just nu kostar 995 kronor kan ni få med rabattkoden för 895 kronor.

Jag skulle aldrig rekommendera denna om jag själv inte var nöjd och dessutom är det extra roligt att kunna ge er lite testa-på-rabatt. Resultatet är givetvis individuellt och det inte säkert att alla får samma resultat, så är det. Fördelen med denna är dock att den inte svider lika mycket som Neu Lash OCH den gör inte ögonen röda, två stora plus. 

Ha nu en underbar dag, ska själv fortsätta springa i ekorrhjulet.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Asch då, jag som nyss köpte Revitalash. Kikade faktiskt på New lash först, men så kände jag att jag ville köpa "originalet" för en gång skull... utvecklat att mannen som hade en fru som gått igenom cellgifter, så det känns lite extra nära. Men nu är de på G mina kära ögonfransar! Har känts lite naket på sistone... kram Milla

  SvaraRadera
 2. Fick hem min i fredags men tyvärr gick inte rabatten igenom... Tråkigt.
  Men nu hoppas jag på längre och tätare fransar.
  Ha det!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Har inte provat detta ögonfrans serum men ska nog göra det :-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER