söndag 3 juni 2012

ETT VACKERT PLAGG SOM ÄNTLIGEN FÅR LUFTAS

Från våren/sommarens plagg 2012 var jag redan vid Odd Mollys modevisningen övertygad om att denna skulle jag bara ha. Ceremony l/s tunic och Pukka Wrap var de plagg som väckte ett stort HA-begär hos mig och många andra. Sen när den väl kom och jag köpte den blev den tyvärr bortglömd länge. Jag gillade först inte alls fickorna, sedan var den extremt statisk och sedan glömdes den bort. Nu har den legat ett tag i garderoben och när jag nu tog fram den var det statiska borta och fickorna störde mig plötsligt inte alls längre. Denna är en underbar tunika som även kan användas som klänning tillsammans med en underkjol eller underklänning. Ljuvligt mjuk och kvinnlig. Hoppas några av er lyckades fynda den när den gick på 60% rea hos NOOS här i dagarna.
Den är en riktig färgbomb i en mulen och regning helg som det nu varit i Stockholm.


Fin även med den underbara Timeout wrap Cardigan i Blossom.
Nu ska det kopplas av en stund i soffan inför en intensiv om än kort vecka.
Ha det så bra och hoppas ni haft en fin helg!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Jättefin och färgen är perfekt på dig. Nu fick jag lite habegär... Pernilla

  SvaraRadera
 2. Det finns en ute på Tradera i stl 2 jättebra pris!
  Mvh L

  SvaraRadera
 3. Japp, jag fyndade den på NOOS till 50% - den är helt underbar!!

  Tack för en trevlig blogg förresten, inte så ofta jag kommenterar.
  *kram*

  SvaraRadera
 4. Ja jag lyckades komma åt en på noos med 60% rabatt så tack snälla för att du tipsade! Den var perfekt, msn blir glad av den! Kram Mia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER