lördag 23 juni 2012

ETT FAVORITMÄRKE - VALERIE

Jag älskar bearbetade plagg som bekant, därav kärleken till Odd Molly men nu har Valerie Aflalo seglat upp som en stor favorit hos mig. Hon gör makalöst bearbetade plagg, mest festplagg med otroligt kvinnlig passform. Har ni inte besökt hennes fina butik på nyöppnade Mood-galleria bör ni göra det. Just nu har hon dessutom 50% REA i hela butiken. Häromdagen var jag hos Ebba en söt butik på Söder och där hittade jag denna fina skapelse från just Valerie. En LJUVLIGT vacker klänning som varit poppis hos ett flertal bloggerskor.

Jag har storlek 40 på denna.

Underklänning från Odd Molly som passar perfekt till.
Klänningen fyndade jag för 1.200 kronor (så nypriset var 2.400 kronor för denna underbara skapelse, prisvärt om man jämför med Odd Mollys plagg)

Ljuvliga detaljer och makalöst vackert skärp till klänningen, som medföljer.


Perfekt länd på klänningen, precis vid knäet på mig som är 1,72 lång.


Sen var jag tvungen att prova Valeries vackra paljettkofta till klänningen.
Perfect Match!

Mer glamoröst än det här blir det inte ;-)

Hoppas även ni har en fin Midsommardag!
Imorgon blir det mer husmoderliga tips :-)
Ta hand om er.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Otroligt vackert och perfekt längd på klänningen.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Men gud vilken makalöstvacker klänning! De är ju så vackra dessa klänningar! Ska nog kika in där på rean. Sen var du så himla fin i din midsommarklänning och uggsen blev jag väldigt sugen på! Massor av fina tips här som vanligt! Kram kram önskar dig en fortsatt fin midsommarhelg!

  SvaraRadera
 3. Jag var inne i butiken för några veckor sedan. Om man bara hade något bröllop att gå på. Jag vet inte riktigt när man annars ska ha någon av de ljuvliga kreationerna.

  SvaraRadera
 4. Hej Sara,
  Jo, jag vet de är extremt vackra och festliga men jag har haft mina plagg på 30, 40-års fester, studentskivor, finare tillställningar med jobbet, finare middagar, bröllop, dop, etc. Det handlar mer om att gilla att klä upp dig (vilket inte är helt naturligt i Skandinavien). Jag har märkt att folk hellre kommer illa klädda än uppklädda.....med mina sydländska rötter fattar jag inte detta, ALLS. Om jag så bara ska bjuda hit goda vänner på middag skulle jag kunna hitta på någon ursäkt att använda mina fina klänningar. Man lever bara en gång, det gäller att maximera och njuta av stunderna. Känner jag mig fin mår jag så mycket bättre.
  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER