fredag 29 juni 2012

SMYGTITTAR PÅ ODD MOLLY VÅR/SOMMAR 2013

Tittar ibland in på Martina Bonniers blogg och häromdagen var hon hos Odd Molly och kikade på den kommande vårkollektionen 2013. Här är lite bilder lånade från hennes blogg.
Är det bara jag som tycker att Karin ser trött och sliten ut? Men jag gillar verkligen hennes vackra klänning, biker jackan i virkad bomull är inte min grej men klänningen, den gillar jag.

De virkade plaggen återkommer, så då hade jag hellre slagit till på Foresome skirt om ni hittar den på REA, för den nya är väldigt snarlik.
Ännu en gång Biker-model på koftan. Härligt mönster, dock väldigt folklore för min smak.


Foresome pants ser det ut som, dvs de som aldrig kom i produktion denna säsong och en väldigt "Hippie" tunika som är söt men jag får bestämma mig först om jag gillar den när jag ser den LIVE.
Fina barfota modeller var det och det gillar jag ;-)
Vad är ert intryck av de få bilderna? Hiss eller Diss?
Ska bli spännande att se mer av kollektionen och man kan ju hoppas att man blir inbjuden till Mode showen i år.....man kan ju alltid drömma :-)
KRAM!!

17 kommentarer:

 1. Vad kul att få se!
  Ja, jag reagerade också på att hon såg lite sliten ut, men det kanske bara är ett resultat av minspelet!
  Visst känns mycket ganska likt forsome. Med tanke på vad som berättats om arbetsförhållandena när det gäller just de virkade plaggen känns det jättebra att de satsar stort på virkat, så fler får chansen till en dräglig arbetsmiljö!
  Av plaggen här gillar jag klänningen och båda "bikers"jackorna bäst!

  SvaraRadera
 2. Uhhh - jeg er VILD med cardiganen med lynlås... MUMS! :)

  Tak for billederne.

  Kram
  Annette

  SvaraRadera
 3. Hej vackra!
  Så roligt att få se! Jag tyckte om bikerjackan mycket, ibland har man olika smak för olika tillfällen:)
  Var roligt att du var nöjd med den fina klänningen! Kan tro att du är fin i den!

  Många kramar♥
  Adela

  SvaraRadera
 4. Ja, det är klart att NÅGON TIDNING eller PERSON försöker lyfta fram Odd Molly så tidigt som möjligt nu efter Holknekts smaklösa utspel i äktenskapet - och media...

  Lite konstigt att du (som bloggare) som är Oddmollyholic inte kommenterat det, dvs. ev. marknadsmässiga konsekvenser av den omtalade skilsmässan, eller är det "far out"? Det är klart: det är kanske inte kul att skriva om, men Holknekt är ju så förknippad med varumärket?

  Personligen är jag dödsless på alla "släpp". Det förtar magin, njutningen och LIVET. Att få vara, oavsett om man är det i Odd Molly eller adidasoverall............... Att Martina Bonnier så självcentrerat editerar sin tidning är ovanligt och lika tröttande...

  SvaraRadera
 5. De virkade plaggen inget för mig...möjligtvis det som är under....
  Alltid kul att se i alla fall.
  För tillfället sneglar jag lite mer på andra klädmärken!!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 6. Personligen tycker jag faktiskt att Karin ser sjuk ut....hoppas det inte är så.

  Bikerjackan är gudomlig! =)

  Kram C

  SvaraRadera
 7. Klänningen är jättevacker! Kram

  SvaraRadera
 8. Anonym: Varför skulle jag kommentera Per's privatliv i en blogg som handlar om mode och inte om honom eller någon annan person. Vad han gör i sitt äktenskap är inget jag lägger mig i eller tycker till om. Alla har rätt till ett privatliv oavsett om de är kändisar eller inte. Hade det handlat om brottslighet eller andra konstigheter hade jag förstått din kommentar.

  SvaraRadera
 9. Hohoho! Här har du en som föll som en fura för den virkade bikerjackan! Give me! Karin ser sliten ut, det håller jag med om.....Kram

  SvaraRadera
 10. Jag tycker dessa kläder ser fantastiska ut. Har inte själv handlat OM på flera år men detta är lovande. Känns som om se snart får byta strategi och hitta på ett nytt namn. Mina bekanta nästan skrattar el hånar när man har OM på sig. Tyvärr tror jag Per förstört märket, nu känner man nästan bara avsmak även om kläderna är fina. Och ja hon ser inte på topp ut på fotot.
  Eva

  SvaraRadera
 11. Håller med om att Karin ser sliten ut.. reagerade direkt på det!
  Älskar Karins klänning! Tunikan längst ner är supergullig!!!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 12. Karin ser anorektisk ut, kanske skulle hon ta och äta....
  Jag håller med den personen ovan som skrev att hon är less på alla släpp. Är det månne så att OM säljer dåligt och på detta sätt gör allt för att höja sin försäljning? För varför släpper man annars pre - fall i juni?! Ordet fall betyder ju höst och inte juni.

  SvaraRadera
 13. Foresome pants gick visst i produktion och de är jättefina!

  SvaraRadera
 14. Hiss!!! Odd Molly at its best! <3

  SvaraRadera
 15. Anonym: Foreseome pants gick inte i produktion har jag fått veta av Odd Molly själva. De som kom att säljas var från provkollektionen och fanns därför bara i storlek 1 i bland annat Odd Molly butiken och i deras Online Store. Om du har köpt dessa i en annan storlek får du gärna tipsa var i så fall för jag jagade dessa i ett halvår.

  SvaraRadera
 16. Åh jag älskar folklore-stilen och ser gärna mer av både det och stickat. Känns så himla arbetat på nåt sätt. Och bikermodellerna är en riktig hiss. I love!!

  SvaraRadera
 17. Nej, ingenting för mig.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER