lördag 9 juni 2012

EN UNDERBAR NYHET HOS PROVRUMMET - JOLIE DRESS

I veckan beställde jag en ljuvligt sött nyhet som precis hade dykt upp hos Provrummet: Jolie Dress i vitt med gråa brodyrer, pris ca 800 kronor. Den är verkligen kvinnlig och lite 50/60-tals inspirerad men praktiska fickor (ME LIKA ALOT :-). Jag har tagit storlek M och den är figurnära men sitter perfekt på mig. Vippig kjol dessutom, kan ju inte bli bättre ;-)

Otroligt kvinnlig och välarbetad klänning, känns lyxig med fina detaljer.

Här ser ni det fina bandet i midjan (fastsydd) och de ljuvliga knapparna.Här tillsammans med Provrummet fina kofta (köpt förra året men den finns även i år men inte i denna färgställning): Foy Cardi.
Gillar den också tillsammans med den söta och ytterst användbara koftan från Hunkydory, inköpt förra året på REA.Gillar att ha underkjol under vippiga klänningar och denna från UNIQUE är en favorit. Kan varmt rekommendera att ni tittar in hos denna driftiga och duktiga tjej som syr efter era önskemål och mått, bättre kan det inte bli ;-)
Ha en fortsatt fin lördag, återkommer strax med en hudvårdsspecial, dvs tips på några av mina favoritprodukter i sommar, sådant jag inte kan vara utan.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Jag har sett denna fina klänning tidigare i veckan.....är dock lite osäker om modellen passar mig...!?
  Får fundera på saken....ska i alla fall beställa en vit cherie slip.
  Trevlig helg önskar Titti

  SvaraRadera
 2. Den klänningen är verkligen kanonsnygg!Funderar dock på om jag ska våga mig på en L och hoppas att det triggar mig att gå ner dom där minst tio kilona som är i vägen. Hur är den över bysten? Jag upplever att deras kläder är lite små däröver.
  Mvh
  Erika K

  SvaraRadera
 3. Vad fin, tycker du midjan på klänningen är för högt upp? Har själv lång rygg och midjan på klänningar hamnar ofta för högt....sugen på en mörkblå :).

  mvh B-M

  SvaraRadera
 4. Hej Erike: Tycker den är normal och bra över bysten (jag har 75D i kupstorlek).

  B-M: Midjan sitter perfekt på mig, men det är ju så individuellt. Det är i varje fall inte någon empiremodel på denna.

  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Tusen tack för fin reklam med länkning till min blogg.
  Gläder mig att du använder dem så flitigt.
  Jag har en kund som beställt hela sex stycken underklänningar i olika färger och säger sig att de blivit lite utav en bas i hennes garderob.

  Kram <3

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER