lördag 23 juni 2012

NEW LASH - TEST VECKA 3

Tänkte följa upp mitt test av New Lash Ögonfransnäring som jag testat i 3 veckor nu. Har tyvärr inga perfekta bilder från start men jag tror ni ändå får en ganska bra bild av skillnaden. Ögonfransarna har definitivt blivit tjockare, längre och mer böjda. Behöver ingen ögonfransböjare längre.

Översta bilden visar första veckan med New Lash


Den andra bilden visar mina ögonfransar efter 3 veckor. De har definitivt blivit längre och tjockare.
Jag är supernöjd med New Lash. Kommer fortsätta köpa denna.
Ni som vill prova kan få 100 kronors rabatt (även på kampanjpriset) med koden oddmoll100
Hoppas ni alla haft en fin Midsommar.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Verkar ju vara kanon .Vilken skillnad!!!Ha nu en skön midsommardag.Kram Rita ♥

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER