lördag 9 juni 2012

MINA ABSOLUTA SOMMARFAVORITER - HUDVÅRD FRÅN NUXE

Tänkte jag skulle tipsa er som ännu inte testat NUXE fina produkter om mina absoluta sommarfavoriter från detta franska märke. Produkter som i högsta möjliga mån är organiska och som både känns och doftar fantastiskt. Älskar dessa produkter och särskilt på sommaren, speciellt den underbara torroljan med gulpartiklar är ett måste på sommaren. Jag brukar ha den på dekolltaget, på benen, axlarna och i håret under sommaren. Den ger ett underbart lyster, den mjukgör, ger ett underbart skimmer och doftar som sagt ljuvligt. Särskilt om man ska ut på kvällen eller om man är på semester utomlands då är denna oumbärlig. Äkta vardagslyx.
Här ser ni till vänster torroljan som i den stora varianten har en sprayflaska vilket gör appliceringen enkel. Kostar ca 495 kronor och både Åhlens och Kicks har haft 20% rabattcheckar som man kan änvända.

Dessa två andra produkter från NUXE är LJUVLIGA. Den första från vänster, Body Lotionen (pris ca 230 kr) doftar galet gott och ger en verkligen len hud under lång tid. Den andra Cleasing gel (pris ca 170 kr) doftar även denna ljuvligt men desutom tar den snabbt och skonsamt bort make-up, särskilt om ni som gillar jag gillar att skölja bort make-up med vatten. 

Verklig lyx som man ska unna sig om man kan och har råd.
Ha nu en fin dag, nu ska det snart blir grillning, vin och middag på vår altan.
Båten verkar bli en komplicerad historia och nu ska vi se om säljaren kommer att ta sitt ansvar eller inte. Dessutom vet vi inte när vi kan få den tillbaka, åtgärdad.
Massor av jobb innan sommarledigheten startar om 3 veckor.....men jag får helt enkelt ta en dag i taget.
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Mmm de är så härliga! Önskar dig en trevlig grillkväll kram

  SvaraRadera
 2. Nuxes guldolja skrev jag nyligen ett inlägg om.
  Har precis köpte en ny flaska...den är underbar.
  Måste ta och kika på de andra produkterna.
  Här ska också grillas.
  Oxfilé....gott.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Tack för tipsen! De måste jag spana in :) Den guldskimrande oljan lät ju helt underbar!

  Superfin var du i klänningen under också!
  Ha en fin Kväll! Kram

  SvaraRadera
 4. Glömde skriva..Så tråkigt med båten. Inget kul att det börjar med strul.. Hoppas verkligen att det löser sig så ni kan njuta sommaren i den. Kram!

  SvaraRadera
 5. Ska absolut prova oljan.
  mvh Anneli

  SvaraRadera
 6. Åh nu blev man nyfiken på dessa produkter förstås! Du skrev om för ett tag sen om någon annan "ögonfransnäring" du testat, vilken var den? Jag har beställt Revitalash precis, både för ögonfransar och bryn så nu ska här testas! Jag har nog världens mest korta ögonfransar just nu, så det kan ju bara bli bättre.... Tråkigt att höra om båten. Fasiken, ju större prylar desto större strul, tyvärr. KRAM Milla

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Kanske kommenterar i fel inlägg nu men har du den där Odd Molly v-neck dress till salu fortfarande? I så fall har du någon bild när du har den på dig? Den ser fin ut!
  Mvh
  Åsa
  asaedenfeldt@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Hej Milla: Jag har testat NeuLash och varit SUPERNÖJD med den produkten. Just nu testar jag en helt ny produkt som heter New Lash (hmm, ganska snarlikt namn) men här har jag bara testat en vecka så jag återkommer med min bedömning efter två veckor tänkte jag. Lycka till!

  Åsa: Vet inte riktigt. Tjejen som slog till på denna är en stamkund och hon påstår att hon betalat in denna så vi avvaktar denna vecka men därefter vet jag och jag kan maila dig då om du fortfarande är intresserad då.

  KRAM!!

  SvaraRadera
 9. En trotjänare i mitt badrumsskåp sedan den lanserades. Älskar den.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER