fredag 1 juni 2012

FLER FINA PLAGG FRÅN LOVE FOREVER

Tänkte visa upp en fin klänningen Anki Dress som jag fick provat när jag var och hälsade på hos Terece som hade kollektionsutförsäljning av Love Forevers fina plagg i deras show room i veckan. Den kommer till hösten och går att förbeställa hos Nordljus (ni hittar den HÄR). Verkligen superfin passform.

Vacker urringning, knyt under bysten och vackert tyg.Här ser man det fina mönstret på tyget och de fina detaljerna.
Kommer att kosta ca 1.200 kronor när det kommer i höst.

Vill redan ha den i den ljusrosa färgen också. Ljuvlig, kvinnlig passform på denna klänning.

Har som en del andra noterat att Odd Mollys Pre-Fall släpp inte direkt genererat någon hysteri, trots det har jag noterat att det mesta redan förbokats hos DeepFLING så visst finns det sug kvar men definitivt inte samma hysteri som tidigare säsonger. För egen del känner jag inte att det är lika många plagg som tilltalar mig denna höst/vinter som tidigare år. Detta noterade jag redan efter modevisningen i våras och jag har ju redan klämt på plaggen men än så länge finns det inget plagg jag bara MÅSTE ha som vid tidigare kollektionssläpp. Vi får de sen när plaggen trillar in om man kommer att ändra uppfattning.
Hoppas ni har en fin helg framför er. Idag ska jag smita hem i tid så jag kan fira min lilla Sessa som fyllt år idag. Hon är 5 år nu, stor tjej och dessutom kär i dagiskompisen där kärleken är besvarad och de går lyckligt och håller handen.....tänk va livet kan vara underbart när man är 5 år ;-) Mys står på schemat idag och imorgon kalas.
Ha en fin fredag!
KRAM!!2 kommentarer:

  1. Hej hur är denna klänning i stl? Är en 38 så borde bli en M men undrar om den är jättevid så man borde gå ner en stl?
    Tack för en trevlig blogg/Marita

    SvaraRadera
  2. Jag tycker du ska ta storlek M. Vidden är en del av modellen.
    Kram!!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER