onsdag 13 juni 2012

EN AV MINA DRÖMVÄSKOR HAR LANDAT - MARC JACOBS

Ja, det är lite tyst och mindre inlägg, hinner inte helt enkelt men ni ska veta att jag saknar bloggen och ER. Idag bjuder jag därför på ännu ett inlägg. Jag har nyligen fyllt år och av maken fick jag en alldeles UNDERBAR present, en väska jag letat efter i snart 3 år. Såg den i USA första gången och den fastnade på näthinnan redan då. Försökte därefter jaga den här hemma men utan framgång. NU, ÄNTLIGEN är den min tack vare maken och Sessorna ;-)
Marc by Marc Jacobs "Pedal to the metal" sasha shoulder bag i svart.


Bild på interiören ;-)


Vackra detaljer

Baksidan.
En otroligt praktisk och genomtänkt väska, förutom att den är galet snygg.
Tillverkad i mjukaste skinn och med massor av fack. ÄLSKAR DEN!
Bjuder även på produktbilden.
Den är lagom stor och klassisk.
Idag på lunchen var jag en sväng förbi ett litet nyöppnat ställe: LADURÉE (Greve Turegatan)
Tydligen ska det vara det ultimata Macaron stället....kan dock inte uttala mig, då jag aldrig blivit sugen på att testa just macarons men sockersöta är de ;-)

Vågade inte fota inne i butiken....men såååå fint det var. Härligt att bara gå in och kika. Macaronerna såg goda ut men med tanke på priset lockade de inte tillräckligt mycket för ett köp. Blev dock sugen på deras fina små väskor....så fina ;-)
Ha en fortsatt fin onsdag.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Å fantastiskt snygg! Älskar själv min Marc Jabobs-väska och plånbok :)
  Försenade grattiskramar från hon som helt osvenskt hoppade på dig nere på Mathilde! ;)

  SvaraRadera
 2. Ojoj så snygg väska! Verkligen! Denna butik är så fin, jag älskar macarons men denna butik var inte så trevlig service i tyvärr, man får inte fota i butiken. Konstigt då de får gratis reklam av det. Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg väska och grattis på dig i efterskott! kram

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott!
  Det var en snygg väska du fått, förstår att du inte kunnat glömma den.
  Tack för tipset om new lash. Här ska testas!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Grattis till väskan! Den är verkligen såå fin. Jag dreglade oxå över den länge tills jag hittade den på Shopbop.com och gjorde slag i saken! Har varit lycksalig ägare till min i ett halvår nu och är så nöjd!

  kram
  HelenaS

  SvaraRadera
 6. Ursnygg väska, helt fantastisk.
  Du borde prova macarons. visst är de lite sötsliskia men ack så goda. Finns supergoda i Sturegallerian.
  /C

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER