måndag 11 juni 2012

ETT LJUVLIGT FYND FRÅN ODD MOLLY

Idag tänkte jag visa upp lite fina bilder på den vackra klänningen som jag fyndade från Lingonet för ett tag sedan när hon hade bloppis. Jag är ledsen att jag inte är så närvarande på bloggen men jobbet och saker på det privata planet upptar all min energi för tillfället.
Odd Mollys vackra Blues Dress i storlek 2.


Så härligt att nu kunna använda denna.


Fina detaljer och ljuvlig passform.
Det blir allt för mig ikväll. Kanske det hinns med lite mer imorgon.
PSST: Tittar lite halvhjärtat på matchen och känner mig bara besviken hitintills.....ingen bra match för Sveriges del, hoppas de kommer igen....snart.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. ja den där kikade jag på också då och ville ha. så fin den är på dig! nej matchen var inget att ha. kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Fina du i jeansklänningen, den är så kvinnlig och fin.
  Ha en go tisdag,
  kramar!

  SvaraRadera
 3. Du är jättefin i klänningen!! Passar dig hur bra som helst! Själv kände jag mig väldigt kluven till den när jag hade den under1-2års tid. Satt ju väldigt bra på men jag o alla volanger kommer inte riktigt överens.. Velade väldigt länge innan jag sålde den. Så fin på andra men inte på mig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken skönhet till klänning!

  SvaraRadera
 5. Du är skitsnygg! Hoppas att det lugnar ner sig för dig! Semester på G snart kanske? Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER