fredag 15 juni 2012

REA HOS DEEPFLING - CEREMONY STRAP DRESS FINNS KVAR!!!

Tänkte bara tipsa om DeepFLINGS fina REA som precis startat och där det mesta redan är slutsålt MEN jag såg att min vackra Ceremony Strap dress i silky white finns kvar i storlekarna 0, 1 (den som jag själv har) och i 4. In och hugg en om ni inte redan gjort det ;-)

Fina Ceremony strap dress, storlek 1 (passar en normal storlek 38/40).
Ska ut och REA-spana på lunchen, får se vad jag lyckas nosa upp ;-)
Vi ses senare.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Blev helt kär i den klänningen, så nu är en på väg till mig tack vare ditt tips, lyckades knipa en på rean nu.

  SvaraRadera
 2. Så: tusen tack för tipset om att den fanns kvar på deepfling, skulle jag också säga :-)

  SvaraRadera
 3. Att den finns kvar fattar jag inte!!
  Jag har den både i "silky white" (som du) och i almost black och jag måste nog säga att silky white är den finaste av de två!!!
  Däremot så tyckte jag att smocken var för lång och framhävde mina "valkar" på magen, så jag har sytt om den och kortat "smocken" med ca 4 cm. Den blev MYCKET snyggare och dessutom blev längden bättre ;-)

  Kram.

  SvaraRadera
 4. Fin! Jag gjorde en snabb reatitt på NK och Mathilde. Knep åt mig några plagg jag suktat efter. De flesta köpte jag på Mathilde som har 40%, NK bara 30%. Borde väl ha is i magen och vänta in halva priset egentligen... ;)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER