lördag 2 juni 2012

SOMMARENS STORA TREND I BUDGET VARIANT

Jag visade häromdagen lite bilder från de stora designers fina plagg från cat-walken som visat upp denna trend, skir, romantisk spets. Jag hittade denna fina spetsklänning inne på Zara som är ett perfekt exempel på denna trend och dessutom prisvärd.
Vacker spetsklänning för 799 kronor i äkta Louis Vuitton/Valentino/Prada anda. Den är helfodrad men jag har en vitt underklänning som förlängning (gammal sådan från Ellos).

Den perfekta studentklänningen om inte annat ;-)


Här har jag satt ett brett vitt band i midjan.Sen kan jag varmt rekommendera Zara om ni har små tjejer, de har helt makalöst vackra kläder till små tjejer. Köpte även två små Chanel-liknande kavajer till tjejerna för ynka 250 kronor stycke.
Ska försöka ta lite bilder på dessa senare.
Här har ni produktbilderna på kavajen (mina är dock rosa :-)

Storasyster fick även denna klänning till skolavslutningen.
Hoppas ni har det bra, trots allt regn som bara vräker ner.....
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER