lördag 1 december 2012

UTFÖRSÄLJNINGSFYND & ATT FÖRBEREDDA FÖR JULEN

Tänkte visa de två plaggen som följde med hem från utförsäljningen som Odd Molly har i helgen. Bra fyndplagg ;-) Jag hittade denna fina Tricolor Tunic i samtlig färger med den blåa som jag helst velat ha var söndrig och jag kände inte riktigt för att pyssla med den när prissänkningen var så pass låg som den var. Denna klänning är stor i storlek och därför satt storlek 1 som en smäck!Jo, sen har jag kikat på Carolina Gynnings blogg och blivit helt tokförälskad i denna vackra pälsväst.JO, JAG VET ATT DET INTE ÄR POLITISKT eller MORALISKT KORREKT men just denna var jag bara så sugen på att testa. Kommer från en fantastisk tillverkare som heter DAVIDA som jag upptäckte via Carolinas blogg. Har även beställt deras makalöst fina och prisvärda cashmere plagg som jag lovar visa upp när de kommer, de däremot kommer att stanna tror jag, bara passformen funkar på mig.
Jag kommer troligtvis att skicka tillbaka den men den är väldigt vacker, varm och skön för en frusen själ som jag men det är svårt att behålla när man egentligen har svårt för päls, som jag.


Hoppas ni har en fin helg! Imorgon blir det mycket julpynt och bak ;-)
Vi ses då!
KRAM!!4 kommentarer:

 1. Så mycket snyggt hos "Davida", ska bli spännande att se dina cashmerplagg...såg en scarf med volanger som jag tycker såg skön ut.
  Ska erkänna att jag har en minkpäls i källaren.....många år sedan jag använde den dock....
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Så mycket snyggt och Davida har underbara plagg, kram

  SvaraRadera
 3. Kjempe fine kjoler(klanningar)!
  Klem:)

  SvaraRadera
 4. Supersnyggt, klart du ska behålla västen den sitter ju perfekt och är definitivt ett plagg du kommer kunna använda länge. Kram på dig.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER