onsdag 24 april 2013

ÄR NI INTRESSERADE AV ODD MOLLYS NYMPH STRAP DRESS I ROUGE, ST 2?

Jag har en vännina som funderar på att sälja sin fina Odd Molly Nymph Strap dress, storlek 2 i nyskick. Vet ju att många av er frågat om min så jag tänkte att det kanske mest rättvisa vore att ha en auktion här på bloggen där jag öppnar kommentarsfältet och ni får buda direkt i kommentarsfärltet under en viss period och den med högst bud när auktionen stänger får köpa den för det priset man angett samt frakt. Kan detta vara intressant? Ska få se den i veckan och sedan efter genomgång så den verkligen är i nyskick tar jag i så fall bilder och lägger upp. Vad säger ni?

Detta är verkligen min egen favoritklänning från Odd Molly som jag ALDRIG kommer att skiljas ifrån.
Storlek 2 är den jag har på mig och den är tajt vid bysten särskilt om man har storlek 75D i BH eller större, då ska man hellre gå upp i storlek.
Vi hörs sen, hoppas ni har en fin kväll!

KRAM!!


4 kommentarer:

 1. En riktig drömklänning det där... :)
  Jag skulle gärna köpt den om den varit en storlek större, men jag vet en annan som vill ha den.
  kramar!
  L

  SvaraRadera
 2. Hihihi, Jo, jag vet vem ;-)
  Får hoppas den landar där till slut :-)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Tack för senast! Mycket trevligt att träffa dig:)
  Den klänningen är ju bara så underbart vacker och i min storlek med:))

  Auktion eller inte så ska jag verkligen hålla ögonen och öronen på helspänn!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hej.
  Absolut intresserad, det är en av mina drömklänningar!

  Mvh
  Malin

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER