onsdag 10 april 2013

FINASTE KOFTAN FRÅN ODD MOLLY - CROCHET MING JACKET

Idag fick jag faktiskt två fina paket som tröstade mig nu när jag går här och är fruktansvärt förkyld. Koftan som jag beställt från NANTUCKET är bara så fin och användbar inser jag nu, har tagit mig lång tid att upptäckta storheten i denna sötnos till kofta. Har hela tiden haft för mig att den är rak och fyrkantig men ack så fel jag hade. Det fanns tyvärr inte storlek 2 så jag provade storlek 1 som jag hade provat innan och visste att den också passade. Det blir en aningen kortare och mer figurnära men det är gör mig inget.

Som sagt, jag tog storlek 1 i denna och den sitter perfekt, gillar att den inte blir så lång i armarna.
Underbara ärmar är det på denna söta jacka/kofta. Älskar färgen också.
Fin både knäppt och öppen, en klassik kofta som kommer att bli använd här hemma.Svårt att fota ryggen men ni får i alla fal en känsla för de söta detaljerna ;-)
Vill även tipsa om att NANTUCKET (en butik där jag gärna handlar då tjejerna där har en ypperlig service och är otroligt hjälpsamma) har en fin kampanj just nu med 20% rabatt på fina Valerie och Line of Oslo:


Ha nu en fin kväll, måste börja fundera på klädsel till den härliga Odd Molly-träffen som ska äga rum i helgen. Ska bli härligt att träffa alla tjejerna, det var alldeles för länge sen sist.
KRAM!!5 kommentarer:

 1. Jag har också fina koftan....jag kanske också skulle köpt storlek 1...den är lite vid i ryggen i storlek 2.
  Trevligt att ses snart....för min del blir det bara på fredagen...flyger hem på kvällen.
  Har varit på flera resor och en till väntar snart....så det fick räcka med en dagstur.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggt! Vad är det för jeans du har? de ser vädigt snygga ut.
  Kram
  Marika

  SvaraRadera
 3. Den er kjempe søt til deg! Jeg også ønsker meg den:)
  klem

  SvaraRadera
 4. Den koftan är en av mina favoriter! Ha det så kul på OddMolly träffen!Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Tack för alla fina kommnetarer!
  Marika: Det är bara ett par gamla GAP-jeans inköpta i USA för ett par år sedan.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER