lördag 6 april 2013

VARFÖR SÅ LITE RESPEKT NÄR VI ÄR UTE PÅ NÄTET......

Jag läser och älskar fina MALENAMI som har en underbar blogg som jag följt i minst 4 år....hon är min vän och anledningen till att jag började blogga. Avstånd och olika liv gör att vi inte kan ses så ofta som vi skulle vilja men jag är där om hon skulle behöva mig och jag räknar henne till en av mina få vänner. Hon vet vem jag är, hon har varit i mitt hem och vi delar en inbördes respekt för varandras liv och ambitioner. Jag saknar henne så och får dela lite av hennes liv via bloggen vilket känns bra. Så när jag läser om den senaste tidens påhopp på hennes privatliv och de elaka kommentarer som florerar i hennes blogg blir jag förbannad och ledsen. Varför ska man ge sig på någon som enbart försöker skänka lite glädje och guldkant till andra OCH dessutom när hon som mest behöver kärlek och omtanke. Varför tror vissa att de har rätt att veta allt om människor som de tycker "gett sig in i leken", som är offentliga. BLIR FÖRBANNAD och är otroligt tacksam över att jag valde att hålla min blogg anonym, då slipper jag en hel massa tråkigheter. Att blogga är inte bara glamoröst, det är mycket arbete som läggs ner och dessutom får man stå ut med en hel del elakheter från elaka människor som gömmer sig bakom anonymitetens mantel.


Varför finns det så mycket elakheter ute på nätet när vissa tror sig vara anonyma och därmed kunna säga vad som helst? Jag var tvungen att skriva av mig. Jag är otroligt glad och tacksam för att jag har de finaste läsarna i världen! Hoppas ni har en fin helg framför er!
KRAM!!


12 kommentarer:

 1. Ja visst är det otroligt ! Jag blir så förstummad hur vissa tänker och fungerar. Kram fina du! Nilla

  SvaraRadera
 2. Förstår dig precis. Jag förstår inte hur man inte kan eller skulle vilja unna andra den glädjen och lyckan om när man lyckas med saker i sitt liv. Jag älskar att läsa bloggar som inspirerar och ger kreativitet ut genom sina texter. Det är det som får mig att fortsätta blogga och vilja nå mina drömmar.
  Folk som inte kan glädjas åt andra borde tänka efter vad det är som de inte kan glädjas åt, istället för att skriva elakheter.
  Trevlig helg.
  Kram // Tess S.

  SvaraRadera
 3. Skitstövlar som ställer till det! Älskar bloggvälden och dess invånare! Tvärr finn det en del avundsjuka individer som ställer till oreda och tandgnissel! Hoppas dock att det positiva överväger och inte solkas ner av mög!

  SvaraRadera
 4. Handlar endast om avund! Tyvärr inte helt ovanligt med dessa bittra människor som inte kan unna andra välgång och lycka samt vara nöjd med det de faktiskt har.
  Jag hoppas att det blir bättre för er båda! Kram

  SvaraRadera
 5. Ja det är såååå trist med dessa missunnsamma människor som sprider sitt eget missnöje med att hacka på andra...förstår inte alls vad de håller på med! Att de ens kan tänka tanken att skriva sin dynga i underbara Malenamis blogg! Underbarare och härligare tjej får man leta efter!

  Kramar till dig fina vän♥
  Adela

  SvaraRadera
 6. Tyvärr är det alldeles för lätt för folk att gömma sig bakom en datorskärm och spy ur sig elakheter. Jag kan inte låta bli att tycka synd om dem, de måste ha hemska liv som inte har bättre för sig än att förstöra för andra.

  kram

  SvaraRadera
 7. Usch vad grisigt! Småaktigt och som nån skriver förmodligen avundsjuka inblandat. Man delar ju med sig av det man själv vill och det får ju helt enkelt läsarna acceptera. Inte ens jag som ändå är väldigt öppen skriver ju om precis allt. Nåt privatliv vill man ändå ha. Tycker att det överlag har varit väldigt mycket påhopp till höger och vänster på sista tiden. Kram du kloka kvinna.

  SvaraRadera
 8. Jag följer Malenamis blogg.....jag tycker mycket om den.....förstår ingenting av dessa "dumma" kommentarer.....man skriver väl om det man vill i sin egen blogg.
  Usch och fy för avundsjuka ...för det är det som det handlar om...
  Kram Titti

  SvaraRadera
 9. Jag följer Malenamis blogg...tycker mycket om den.
  Trist med dessa kommentarer.
  Man skriver väl om vad man vill i sin egen blogg.
  Avundsjuka är vad det handlar om....
  Kram Titti

  SvaraRadera
 10. Håller med dig helt. Anonymiteten på nätet får vissa att fegt skriva saker de aldrig skulle sagt ansikte mot ansikte. Varför tror man förresten att man som läsare av en blogg har rätt att kräva saker av bloggaren? Skumt och så tråkigt!!!

  Kram!!!

  SvaraRadera
 11. Den svenska avundsjukan är inte rolig! Trist om någon är elak helt enkelt. Vare sig på nätet eller i det privata..urtrist. Har dessvärre aldrig följt din vän blogg men hade ju äran att träffa henne vid en OM-träff. Bra hon har dig som god vän!!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 12. Usch så trist. Hade helt missat detta! Men tyvärr så vanligt, om än obegripligt att det ska behöva vara så! Missunsamhet, skvaller och illvilligt förtal har väl tyvärr alltid funnits men har nu fått en arena där det är så enkelt att gömma sig bakom anonymiteten!!!
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER