tisdag 9 april 2013

KOMBO & BUDGETTIPS!

Jag är inte helt kry, har fått världens förkylning men sliter på ändå, hinner inte stanna hemma, alldeles för många bollar i luften. Har därför inte hunnit blogga så mycket men jag har sen innan fotat en fin kombo, en budgetblus från H&M och en lyxkjol från by Malene Birger.Kjolen från by Malene Birger är skön, stretchig, praktisk och kvinnlig. En klassiker i garderoben som dessutom synts flitigt i ett antal bloggar. Den går enkelt att både klä upp och klä ner. Lika snyggt till en ledig topp som till en finblus och enkelt att ta med på resan, skrynklar inte.Jag har själv valt att ta en storlek större än vanligt i kjolen (storlek 42 istället för 40) för att få plagg med en instoppad blus och dessutom hatar jag när kjolar smiter åt för mycket men jag vet att de flesta rekommenderar att man går ner en storlek, det tycker jag inte man ska göra. Hittar ni denna ta då er normala storlek, då sitter den snyggt. Hade storlek 40 funnits hade jag tagit det men nu fanns bara storlek 38 och 42 och då var valet enkelt.Blusen är underbart fint mönstrad, kostar 250 kronor och är enkel att variera. Gillar den skarpt. Jag tog storlek 38:a i denna och då sitter den ändå ledigt, den en normal till rymlig i storlek.


Här tillsammans med en gammal vintagekavaj från Banana Republic ;-) En perfekt jobbstass.


Här ser ni den tillsammans med byxor från Day. Ni ser att den är längre bak.
Blusen är ett bra budgetfynd tycker jag.

OBS!
GLÖM INTE MIN BLOPPIS!! DET FINNS MASSOR KVAR ATT FYNDA!!
NI HITTAR DEN HÄR!!

Ha en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Så jakla snyggt!!! Men du får ju inte bli sjuk NU snälla snälla :)
    Kramar!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER