tisdag 23 april 2013

TIPS OM BRA BUDGETPRODUKTER

Idag tänkte jag snabbt slänga in två bra tips på saker som jag vet att det kan vara svårt att hitta till bra pris och som håller vad de lovar. Det första tipset avser något så osexigt och trist som STRUMPBYXOR.....ett gissel om ni frågor mig.....de går jämnt sönder (oftast efter 1-2 användningar) och kostar oftast en smärre förmögenhet. Jag har rätt tråkiga hälar så jag har en tendens att riva hål där eller när jag drar upp dem :-) Jag har nu hittat de ultimata strumpbyxorna som har fotförstärkning (hälen inkl) och som gör att de håller mycket längre, dessutom är de snygga och tåliga men det bästa är ändå priset: 69-79 kronor. Dessa finns på Åhléns (deras eget märke) och de är SUPER!


Och en till modell som jag inte hittar bilden på men som har just hel fotförstärkning:

Support Matt, 40 DEN

Nästa tips är från LUMENE och gäller deras nya kräm: CC Cream som är en utveckling av BB-krämen. Denna ska vara mer täckande och ge bättre lyster.


Har bara provat den på handen än så länge och där verkar den verkligen ge valuta för pengarna. Ska testa den imorgon på hela ansiktet och kan därefter ge ett ordentlig omdöme. För 119 kronor (kampanjpris) verkar den dock prisvärd.

Det var dagens tips det :-)
Åter tillbaka till allvaret.
KRAM!!3 kommentarer:

 1. Har du provat: http://www.eucerin.com/se/hitta-produkt/repair-foot-creme-10-karbamid/02cf5cd1724917600d837c1959c32a8f

  Bra för fina fötter
  Kram Måna

  SvaraRadera
 2. Ja dessa förb...strumpbyxor! Ska in till stan strax och kollar in både strumpor och CC Creme. tack för tips!
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset om strumpbyxor!
  Handlar alltid mina på Åhléns men de du visar har jag ej provat.
  Mina favoriter är strumpbyxa micro 60 den eller 30 den.
  Dock ingen förstärkt häl.
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER