tisdag 16 april 2013

BY TIMO, TUFFA JEANS & VALERIE

Idag tänkte jag visa er bilder på en lite med tuff kombo där jag mixat ihop spets med nitar :-) De ursnygga och sköna jeansen kommer från Selected Style och kostade bara 599 kronor, vilket är ett fynd för dessa. Blusen kommer från by TiMO och är köpt hos Vistamia (där de för övrigt just nu har 15% rabatt på allt från Ester Elenora).Ljuvlig blus från By TiMo, storlek M har jag och den är elastisk och sitter väldigt smickrande. Nu tog jag den bara över ett svart linne men man kan ju ha ett vitt linne under istället om man vill.


Jo. jeansen är ganska höga och ska vara pösiga, men pösigt är inte min stil. Jag har tagit min normala storlek (L) och då sitter de perfekt på mig.Provade även med fina halsbandet från Valerie som jag är så glad i, den vita kan man ju kombinera till ALLT i sommar också köpt hos Vistamia. Jag gillar att köpa hos mindre butiker där servicen är bra och där man vet att man är uppskattad som kund, Vistamia är precis en sådan butik och jag gör mer än gärna reklam för Mias fina butik (utan att behöva vara sponsrad :-).


Nu ska det jobbas så det ryker, denna vecka har jag en hel del obehagliga saker att ta itu med jobbet, det är bara att bita ihop och göra det :-) Ha en fin vecka!
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Wow så snyggt det var ihop!! Jag är supersugen på jeansen. Tror jag har ungefär samma storlek som du men på sistone har jag kunnat ha M /38 på jeans, undras om de här är normala i storlek eller hur känns det? jag vill inte ha baggy! kram Milla

  SvaraRadera
 2. Hej Milla,
  Jag tog min normala storlek och jag tror du ska ta M i sådant fall. jag har en bred rumpa ;-)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt!! Gillar verkligen det enkla vardagliga!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg kombo! Byxorna gillade jag verkligen! Kram Nilla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER